Ny Københavnsk United-pub fundet

Der var gråd at spore, da den skotske pub McGinty”s fornyelig lukkede og dermed efterladte de københavnske Manchester United-fans uden et sted at se…

Der var gråd at spore, da den skotske pub McGinty”s fornyelig lukkede og dermed efterladte de københavnske Manchester United-fans uden et sted at se fodbold.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men afløseren er allerede fundet efter en intens jagt i de københavnske gader.
Fremover vil OldTrafford.dk og den skandinaviske supporterklub forsøge at samle fans på Den Glade Gris.

Til Uniteds kampe vil priserne blive sat ned 2 timer før kampstart med fadøl til kun 25 kroner og shots til en ti”er. Efter kampen vil priserne blive normale igen, men ikke dyrere end at man kan få 2 fadøl til 59 kroner.

På adressen Lille Kannikestræde 3 ligger Den Glade Gris og ligger dermed utrolig tæt på blandt andet Strøget, Nørreport og Rådhuspladsen.
Den Glade Gris har desuden åbent i weekenden, hvor det også fungerer som et populært diskotek i det københavnske natteliv.

Pubben bliver i forvejen benyttet som tilholdssted for FC Barcelonas fans i København, men heldigvis spiller de to klubber på forskellige tidspunkter, hvilket gør det muligt for begge klubber at være på pubben.

Hvis de to klubber spiller samtidig fx. i Champions League, så vil det stadig være muligt at se begge holds kampe i forskellige lokaler.

Mød op til Fulham-kampen

Den første kamp inde på Den Glade Gris bliver selvfølgelig kampen mod Fulham, som bliver spillet på et tidspunkt hvor pubben ellers holder lukket.
Ejeren vil derfor tage denne kamp som et forsøg og lover, at hvis der kommer over 40 fans til denne kamp, så vil han resten af sæsonen altid holde åbent når United spiller, også selvom der normalt ville være lukket.

Så opfordringen lyder altså.

Mød op og støt op omkring United og pubben!
Det kan næsten ikke fåes bedre.

Vi vil vende tilbage med mere information omkring Fulham-kampen hvor vi regner med at gøre lidt ekstra ud af det.

NB! Beklager at der ingen danske tegn er brugt i denne nyhed. Undertegnede er paa ferie. Hvis en skribenter laeser dette, saa maa du gerne lige oversaette til dansk 🙂

NBB! kan det lade sig gøre at bruge flere ord med danske tegn i en nyhed?

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Carrick: Ikke et spørgsmål om penge

Næste artikel

5 spillere rejser ikke til Amsterdam

ANNONCE