Nye beviser i Rio sagen

Rio Ferdinand skal til høring hos FA den 18. december, og er nu klar til at argumentere med, at han blev nægtet adgang til en ny dopingprøve. Det er kommet frem, at Rio Ferdinand blev nægtet at tage en ny test kun 90 minutter efter, at det var meningen han skulle have taget testen.

Dette på trods af at kontrollørerne der skulle foretage prøven, stadig var på Carrington, da Rio Ferdinand ringede. Det eneste han fik at vide, var at han ikke kunne vende tilbage for at få foretaget prøven.

United ville i dag sige noget angående de nye beviser. Man forventer at telefonopkaldet, og det faktum, at Rio Ferdinand blev nægtet afgang til en ny dopingtest, vil være et kæmpe forsvar for Ferdinand.

Hvis det bevises at påstanden er sand, vil det højest sandsynligt medføre, at Rio Ferdinand slipper helt for straf.

FAs direktør har allerede indrømmet, at FAs reglement er for mangelfuldt hvad angår udeblivelse fra en dopingtest. Han mener også at de seneste afsløringer, kun er til gavn for Rio Ferdinand.

Under den Internationale Olympiske komités regler er atleter fuldt ansvarlige for en udeblivelse fra en dopingtest, men FA hører ikke under den Internationale Olympiske komité, hvorfor det er FAs egne regler der gælder.

Det var før forventet at Ferdinand ville blive udelukket i cirka 3 måneder, men med de nye beviser kan han måske helt undgå straf.

Fifas præsident, Sepp Blatter, har allerede erklæret at han følger sagen, og med United på den ene side og Blatter på den anden, kan det blive en meget vanskelig dom for FA.

Forrige artikel

Irske rigmænd styrker deres position i United

Næste artikel

Hiddink: Ingen bud på Kezman

ANNONCE