Nye Glazer-out demonstrationer planlagt til weekendens kamp

Det skal være begyndelsen på en langvarig og ukuelig protest mod Glazer-familiens ejerskab, lyder det fra folkene bag.

En gruppe af Manchester United-fans, der kalder sig The 1958 Group, planlægger en demonstration mod Glazers ejerskab af klubben forud for kampen mod Norwich i weekenden.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Gruppen garanterer, at demonstrationen ikke skal ende som “en ny Liverpool”, som refererer til sidste sæsons store demonstration, der fik udskudt en hjemmebanekamp mod den store rival.

I stedet opfordrer de til, at folk der vil være med i demonstrationen mødes på pubben Tollgate et kvarters gang fra Old Trafford. Derefter skal folk vente til det 17. minut med at gå ind på stadion. Det minuttal symboliserer antallet af år, Glazers har ejet Manchester United.

The 1958 Group skriver i opslaget, de har delt på sociale medier, at protesterne denne gang skal være “lovlige, langvarige og ukuelige”. I fjor førte demonstrationen på Old Trafford til indtrængen på stadion og flere anholdelser.

Ifølge The Guardian er klubben opmærksom på den planlagte demonstration på lørdag.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
12
Shares
Forrige artikel

Politiet efterforsker Ronaldo-slag på mobiltelefon

Næste artikel

Sky: United med i kampen om Johnstone

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
12
Share