Officiel meddelelse: United væmmes over racisme mod Pogba

I gårsdagens kamp blev Paul Pogba desværre udsat for flere racistiske tilråb. Det vil Manchester United nu sætte en stopper for, og de skriver i en officiel meddelse, at de væmmes ved behandlingen af Uniteds nummer 6.

Paul Pogba modtog desværre en række uheldige, racistiske tilhåb fra tilskuere i gårsdagens kamp mod Wolverhampton. Det væmmes Manchester United over, der har offentliggjort denne meddelelse vedrørende sagen:

– Alle i Manchester United væmmes over de racistiske tilråb mod Paul Pogba fra i går, og vi tager stærk afstand fra dem. De, som lavede tilråbene, repræsenterer ikke værdierne i vores fantastiske klub, og det er positivt at se, at langt de fleste på sociale medier også tager afstand fra dette.

– Manchester United har nul tolerance overfor racisme eller anden diskrimination, og vil bekæmpe det igennem #AllRedAllEqual-initiativet. Vi vil arbejde på at identificere dem, der var involveret i tilråbene, og tage stærkest mulig handling overfor dette. Det opfordrer vi også andre sociale medier til at gøre.

Flere af Paul Pogbas kolleger, både medspillere og modstandere, har vist deres støtte til franskmanden og taget stærk afstand fra de racistiske tilråb.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Rejsetilbud: Everton-kamp i december for 3.195,-

Næste artikel

Fem ting vi lærte af Wolves-kampen

ANNONCE