Officielt: Mourinho skal til Tottenham

Mauricio Pochettino blev i går aftes fyret i Tottenham, og klubben har allerede tidligt onsdag morgen fundet afløseren. Det bliver den tidligere Manchester United-manager, José Mourinho, som skal forsøge at vende skuden.

Argentinske Pochettino har været træner i Tottenham siden 2014 med stor succes. Igår blev det dog nok for Tottenham-ledelsen, der ikke længere kunne stille sig tilfreds med flere dårlige præstationer samt en middelmådig placering i ligaen. 

Det var dog ikke længe, at Tottenham skulle gå uden manager. Faktisk blev det allerede onsdag morgen annonceret, at klubbens næste træner bliver 56-årige Mourinho, som ikke har haft et trænerjob, siden han blev fyret i United tilbage i december 2018. 

Spurs-formanden, Daniel Levy, fortalte følgende om Mourinho i offentliggørelsen på Tottenhams hjemmeside: 

– I Jose har vi fået en af de mest succesfulde managere i historien. Han har en formue af erfaring, han kan inspirere sit hold og er en stor taktiker.

– Han har vundet titler i alle de klubber, som han har været i. Vi tror på, at han bringer energi og tro til omklædningsrummet.

Mourinho selv har også været ude at udtale sig om sin nye udfordring: 

– Jeg glæder mig til at slutte mig til en klub med så stor en arv og så passionerede tilhængere. Kvaliteten i både truppen og på akademiet gør mig spændt, og det har tiltrukket mig at skulle arbejde med de her spillere. 

Portugiseren har fået kontrakt i Tottenham frem til 2023. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Rygte: Haaland-senior på Carrington-besøg

Næste artikel

Tre spillere tilbage på træningsbanen

ANNONCE