Officielt: Ole Gunnar bliver permanent manager

Ole Gunnar Solskjær forlænger sin tid på Old Trafford. Han har skrevet under på en treårig kontrakt.

Ole Gunnar skal være United-manager de næste tre år. Det bekræfter Manchester United på klubbens egen hjemmeside.

Holdet har siden december, hvor den norske ‘super sub’ overtog tøjlerne, været inde i en ganske fremragende resultatmæssig periode, som blev grundlagt af otte Premier League-sejre i træk.

Den række af resultater har nu været nok til at overbevise klubbens ledelse om, at Solskjær er den rigtige mand til også at lede holdet fremadrettet, og det er hovedpersonen naturligt nok glad for.

– Jeg har følt mig hjemme i denne specielle klub, lige siden jeg ankom. Det var en ære at være Manchester United-spiller, og også at jeg kunne starte min trænerkarriere her. De seneste måneder har været en fantastisk oplevelse, og jeg vil gerne takke alle trænerne, spillerne og staben for det arbejde, de har gjort hidtil, siger han til manutd.com.

– Det her er jobbet, jeg altid har drømt om, og jeg er mere end begejstret for muligheden for at lede klubben på længere sigt og forhåbentlig bringe den fortsatte succes, som vores fantastiske fans fortjener.

Også Ed Woodward er glad for, at den permanente manager nu er på plads.

– Siden han kom ind som caretaker i december, har de resultater, Ole har leveret, talt for dem selv. Men ud over bare præstationer og resultater kommer Ole også med en masse erfaringer både som spiller og træner, han har et ønske om at give unge spillere en chance, og han har en dyb forståelse for klubbens kultur. Tilsammen betyder det, at han er den rigtige til at føre Manchester United fremad.

Ud over de mange sejre i træk i Premier League, hvor holdet på kort tid igen er blevet en del af kampen om top fire, har den tidligere angriber også fået holdet til kvartfinalen i Champions League, hvor Barcelona nu venter. 

Ole Gunnars første kamp som permanent manager bliver dog allerede på lørdag, når Watford besøger Old Trafford.

Forrige artikel

Podcast: Stilhed før den afgørende fase

Næste artikel

Molde-direktør glad for Solskjær-ansættelse i United

ANNONCE