Officielt: Tom Heaton skifter til United

Efter længere tids spekulationer har United netop meddelt på deres officielle hjemmeside, at Tom Heaton skifter til klubben på en fri transfer.

Tom Heaton, der tidligere har tilbragt 13 år i klubben som ungdomsspiller, har skrevet under på en 2-årig kontrakt, som løber frem til juni 2023.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Hans kontrakt med Aston Villa udløb pr. 1 juli, hvorfor han frit har kunnet skifte til en anden klub – og valget er altså faldet på de røde djævle.

“Det føles fantastisk, at jeg har muligheden for at komme tilbage efter at have tilbragt 13 gode år her som barn, og jeg er virkelig, virkelig begejstret for at komme i gang,” udtaler han til klubbens officielle hjemmeside.

Selvom at Heaton formentlig ikke kan se frem til særlig meget spilletid, er han overbevist om, at han kan være med til at gøre en forskel.

”Jeg ser frem til at komme ud på træningsbanen. Jeg føler mig i god form, og jeg glæder mig til at konkurrere med de andre målmænd,” siger han.

Siden Tom Heaton forlod United, har han haft permanente ophold i både Cardiff, Bristol, Burnley og senest Aston Villa. Han har desuden tre A-landsholdskampe på cv’et.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Romano: Uniteds næste prioritet er Bruno-forlængelse

Næste artikel

Bekræftet: Mata forlænger

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share