Romano: Uniteds næste prioritet er Bruno-forlængelse

En forlængelse af Bruno Fernandes’ kontrakt er næste punkt på Manchester Uniteds dagsorden ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano.

Onsdag aften meldte flere troværdige journalister og medier, at Manchester United og Borussia Dortmund er blevet enige om en aftale for Jadon Sancho. En aftale, der har været længe undervejs, og som ofte er blevet omtalt som værende Uniteds førsteprioritet på transfer-dagsordenen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Torsdag aften skriver den italienske transferguru Fabrizio Romano, at næste punkt på dagsordenen er en kontraktforlængelse til Bruno Fernandes. 

Den troværdige journalist skriver på Twitter, at United allerede har påbegyndt forhandlingerne med Fernandes-lejren. Detaljer såsom løn og varighed er dog endnu uvist.

Den portugisiske midtbane-maestro kom til Old Trafford i januar 2020 og har kontrakt med de røde djævle frem til sommeren 2025. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Dortmund og Manchester United bekræfter: Er blevet enige om Sancho-aftale

Næste artikel

Officielt: Tom Heaton skifter til United

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share