OldTrafford.dk anbefaler: Forstå problematikken om en europæisk udbryderliga

Trods kampdag har en del af spaltepladsen søndag været præget af rygterne om en europæisk udbryderliga. Vi deler to artikler skrevet af vores egne skribenter, som kan gøre dig klogere på problematikken.

Søndag breakede The Times, at 11 europæiske storklubber har stemt fór etableringen af en europæisk udbryderliga, der skal tage klubberne ud af Champions League og ind i en privat liga.

Ønsker du at blive klogere på problematikken omkring denne udbryderliga, har to af vores skribenter tidligere gået i dybden med emnet:

“I en kamp om magt, penge og indflydelse lurer storklubbernes plan om en europæisk superliga i horisonten”

I denne blog gennemgår Christian Beenfeldt Rothausen rygterne om en europæisk udbryderliga. Han sætter læseren ind i, hvad der er på spil, og han introducerer til, hvad det vil betyde for europæisk fodbold som helhed.

“Weekendserie om moderne fodbolds kampplads i Manchester”

I denne artikelserie sætter Peter Hasle Laursen og Anders Møller Worup fanorganisationen MUST og udbryderholdet F.C. United of Manchester under lup. Artikelserien undersøger, hvordan fodbolden de seneste 20 år er blevet gjort flottere, bedre og dyrere, men hvad dette på samme tid har haft af negativ betydning for det lokalt forankrede fanmiljø.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Solskjær afværger spørgsmål om 'Super League'

Næste artikel

United bekræfter: Vil stifte udbryderliga

ANNONCE