OldTrafford.dk lancerer ny og nørdet transferdækning

Transfervinduet åbnede for Premier League-klubberne torsdag den 16. maj. OldTrafford.dk agter at følge rygtestrømmen tæt og komme med ugentlige talentspejderrapporter.

Sælger vi Paul Pogba? Lejer vi Gareth Bale? Køber vi Daniel James fra Swansea? Forlænger vi med Juan Mata? 

Silly Season står for døren, og sommerens transfervindue rummer flere spørgsmål om Manchester Uniteds fremtid, end vanligt. I løbet af de næste to-tre måneder får vi et praj om, hvilken retning Ed Woodward og Ole Gunnar Solskjær gerne vil gå – om der skal renses ud i truppen, om der skal tilføjes Galacticos, eller om vi skal bygge holdet op om unge kræfter. 

Derfor vil OldTrafford.dk forsøge at lave en nørdet transferdækning, som giver overblik; vi vil både rapportere rygterne og zoome ind på nogle af spillerne, der sættes i forbindelse med klubben. 

Vi indfører to forskellige tiltag:

1) Ugentlige transferoverblik 

To gange om ugen – hver onsdag og hver weekend – samler vi de seneste rygter i en nyhed og forsøger at validere dem. 

2) Ugentlige scouting reports – “OT.dk talentspejder”

En gang om ugen laver vi en talentspejderrapport på en spiller, som United er sat i forbindelse med, eller som vi selv kunne forestille ville passe godt ind i truppen. 

Ris, ros og forslag modtages gerne 

Hvis I har forslag til spillere, som vi skal zoome ind på – eller idéer til, hvad vi ellers kan lave af transferdækning, hører vi gerne fra jer. 

Send i så fald en mail til emil@oldtrafford.dk og skriv “transferdækning” i emnefeltet. 

Forrige artikel

Independent: Sancho bliver ikke United-spiller

Næste artikel

Woodward forsikrer: United skal tilbage til toppen

ANNONCE