Optakt: Andalusiske sensationsjægere skal affærdiges

Granada C.F. kommer på besøg på Old Trafford i morgen aften til kamp nummer to i Europa League-kvartfinalerne. Læs OldTrafford.dks optakt til kampen her.

I morgen aften skal arbejdet gøres færdigt, når Granada C.F. kommer til Old Trafford for at spille sidste kvartfinalekamp i Europa League.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Manchester United vandt første kamp med en 2-0-sejr i det andalusiske, som var sikker, men dog formentlig ikke har givet margin nok til, at Ole Gunnar Solskjær tør at spare 11 mand forud for kampen.

Med det sagt, kan nordmanden blive lidt nødt til det alligevel. Vigtige brikker har fået karantæner, mens Marcus Rashford formentlig må sidde ude med en skade. Ellers kan vi forvente et stærkt Manchester United-hold, der stiller op.

Granada kan derimod tage til Drømmenes Teater og spille 100 procent frit, for der er for dem absolut intet at tabe i jagten på at forlænge det europæiske eventyr.

Selvom Manchester Uniteds udgangspunkt er idéelt med en 2-0-føring – to udebanemål, endda – er det sultne andalusere, der er kommet for at jagte videre avanchement, og her er det vigtigt, at Manchester United undgår endnu en europæisk fiasko mod en spansk modstander.

Dato, tid og sted:

Torsdag den 15. april 2021 klokken 21:00 på Old Trafford i Manchester.

Dommer:

Rumænske István Kovács er ansvarlig for kampen.

Skader og karantæner:

Luke Shaw, Harry Maguire og Scott McTominay fik alle et gult kort i det omvendte opgør, som sender dem i karantæne. Imens er Eric Bailly endnu ikke klar til kamp grundet coronavirus, hvilket formentlig er hvorfor unge Will Fish er blevet tilføjet til kamptruppen. Marcus Rashford er formentlig også ude med skade.

Spanierne har Domingos Duarte og Yan Eteki ude med karantæne, mens Luis Milla og Neyder Lozano er skadede.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea

Wan-Bissaka – Lindelöf – Tuanzebe – Telles

Fred – Matic

Greenwood – Fernandes – Pogba

Cavani

Granada:

Silva

Foulquier – Sánchez – Vallejo – Neva

Herrera – Gonalons

Puertas – Montoro – Machis

Suárez

Hold øje med:

Granada har en colombiansk angriber, der hedder Luis Suárez (nej, ikke ham, der spillede i Liverpool), som har lavet godt med mål, når han har fået chancen i La Liga og Europa League. Derudover er kantspiller Darwin Machís også en habil oplægger og kreatør.

Skribentens bud på kampens resultat:

Det her hold bør virkelig ikke være et, Manchester United får problemer med (håber ikke, det jinxes…), så jeg tror, at de trækker endnu en 2-0-sejr hjem. Det bliver et stærkt hold, der sendes på banen, og der tror jeg, man kommer til at kunne se klasseforskel.

TV:

Kampen sendes på Eurosport 2 og Discovery+.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Karantæner giver plads til endnu en ungdomsspiller i Europa League-trup

Næste artikel

Podcast: Spurs-revanche, VAR-kritik og status på United syv runder før slut

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share