Optakt: Europa League-gensyn med Real Sociedad på Old Trafford

Manchester United starter sin Europa League-sæson, når Real Sociedad kommer på besøg på Old Trafford torsdag aften. Senest de to hold mødtes i Europa League kunne de røde djævle tage en samlet 4-0-sejr med over to kampe.

Manchester United må tilbringe denne sæson mod de næst mest prominente navne i Europa League. Det har gjort, at der er blevet plads til en gensyn med spanske Real Sociedad, som må anses som det klart sværeste hold i Uniteds gruppe.

Sidst Manchester United mødte det baskiske hold fra San Sebastián, var det en rimelig overskuelig affære. 4-0 samlet over to kampe til de røde djævle, hvor Bruno Fernandes blandt andet kvitterede med to mål.

Der er sket meget siden da, og Ole Gunnar Solskjær er blevet byttet ud med Erik ten Hag. Dog kunne det godt tyde på, at resultatet kunne ende på noget lignende sidst. Manchester United er inde i fremragende stime på fire sejre, hvor de, meget bekendt, har vundet over både Liverpool og Arsenal. For Real Sociedad ser det mindre godt ud, da de kun har vundet to af sæsonens kampe, og de er blandt andet blevet udraderet af Barcelona efter en flot Ansu Fati-performance. I weekenden formåede de dog at få et 1-1-resultat mod Atletico Madrid, men Madrid-klubben virker ikke til at være på sit bedste denne sæson.

Det tyder på, at vi får et par udskiftninger i startopstillingen hos Manchester United, men at kalde det for et andethold ville næsten være en hån. Rygter florer nemlig om, at både Casemiro og Ronaldo skulle få en startplads til aftenens kamp.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles klokken 21:00 d. 8/9 på Old Trafford i Manchester.

Dommer:

Kampen dømmes af italienske Marco Di Bello.

Skader og karantæner:

Hos Manchester United tyder det på, at både Van de Beek, Martial og måske Shaw er ude.

Real Sociedad er uden deres stjernespiller Oyarzabal og Fernandez. Rico og Guevara er tvivlsomme.

Mulige startsopstillinger:

Manchester United:

Dubravka
Dalot  – Martinez – Maguire – Malacia
Casemiro – Fred
Antony – Fernandes – Sancho
Ronaldo

Real Sociedad:

Remiro
Gorosabel – Zubeldia – Elustondo – Munoz
Mendez – Zubimendi – Merino
Sorloth – Silva – Sadiq

Hold øje med:

Man får et gensyn med Sørloth, og hans fysiske kvaliteter og målnæse kan være farlig, hvis han finder dagen. Real Sociedad har mistet deres helt store profil Alexander Isak, men den tidligere City-kreatør Silva kan stadig trylle med bolden, trods hans høje alder.

Skribentens bud på kampens resultat:

Jeg tror, at det bliver komfortabelt. Real Sociedad har ikke imponeret mig, og hvis United har for meget kvalitet til at Real Sociedad kan klare den over en hel kamp. Første halvleg bliver en tæt affære, hvor begge hold går til pause med 1-1, men United tager overhånd i anden halvleg og vinder 3-1. Derudover scorer Ronaldo to gange.

TV:

Kampen kan ses på TV2 Sport og TV2 Play.

Forrige artikel

Europa League: Hvem er Real Sociedad?

Næste artikel

Erik ten Hag: Vi skal vinde alle kampe

ANNONCE