Optakt: Ligacuppen skydes i gang mod Crystal Palace

Manchester United træder tirsdag aften ind i Ligacuppen, når Crystal Palace gæster Old Trafford. Læs optakten til opgøret her.

Efter tre nederlag på stribe fik Manchester United en tiltrængt sejr på Turf Moor lørdag aften. Det gav en lille smule ro på bagsmækken og lagde, i hvert fald for en stund, ro på krisesnakken.

Det skal de røde djævle så følge op allerede tirsdag aften, når de tager imod Crystal Palace 1/16-finalerne i Ligacuppen.

London-klubben har haft en sæsonstart på det jævne. Sejre over Sheffield United og Wolves, nederlag til Arsenal og Aston Villa og to uafgjorte resultater mod Fulham og Brentford betyder, at Crystal Palace befinder sig på 10. pladsen i Premier League.

Crystal Palace trådte allerede ind i Ligacuppen i sidste runde, hvor de besejrede Plymouth med 2-4.

United er forsvarende mestre og skal forsøge at overkomme første udfordring mod endnu en triumf, når de tager imod London-klubben. De to mandskaber har de seneste par år spillet tætte kampe mod hinanden, så det kan sagtens blive vanskeligt på Old Trafford tirsdag aften

Dato, tid og sted:

Kampen spilles tirsdag aften kl. 21:00 på Old Trafford.

Kampens dommer:

Michael Salisbury.

Skader og karantæner:

Skadeslisten er desværre stadig lang i Manchester United. Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka, Tyrell Malacia, Kobbie Mainoo og Amad Diallo er 100% ikke med på holdkortet. Det samme er tilfældet med Jadon Sancho, som er suspenderet, og Antony, som er på orlov på ubestemt tid.

Omvendt fik både Raphaël Varane og Sofyan Amrabat minutter mod Burnley lørdag, og de er så småt på vej tilbage i form. Mason Mount og Harry Maguire trænede med resten af truppen søndag, hvilket tyder på, at de også kunne være i spil til i aften.

Sergio Reguilon kæmpede med sygdom i lørdagens kamp mod Burnley, har Erik ten Hag forklaret, hvilket gør ham en smule tvivlsom. Lisandro Martínez er også en ubekendt.

Hos gæsterne fra Crystal Palace kæmper de også med skader. De må undvære Michael Olise, Jefferson Lerma, Matheus Franca, mens James Tomkins og Odsonne Edouard er tvilsomme.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

4-2-3-1

Bayindir

Dalot – Varane – Lindelöf – Reguilon

Eriksen – Amrabat

Pellistri – Fernandes – Garnacho

Martial

 

Crystal Palace: 

4-2-3-1

Henderson

Clyne – Holding – Guehi – Richards

Riedewald – Hughes

Rak-Sakyi – Eze – Schlupp

Mateta

 

Hold øje med:

Nu hvor Wilfried Zaha er taget til Tyrkiet, og Michael Olise er ukampdygtig, så er Crystal Palaces helt store talisman Eberechi Eze. Offensivspilleren, som var jagtet af Manchester City på transfervinduets sidste dag, lavede 10 mål og fire assist i sidste Premier League-sæson. Det er hovedsagligt hos ham, at det offensive initiativ hos Crystal Palace ligger.

Skribentens bud på kampens resultat:

Det er altid meget svært at forudsige cup-kampe som denne. Men uanset startopstillinger, diverse fravær osv. så skal United vinde hjemme på Old Trafford mod Crystal Palace. Jeg tror dog, at det bliver en vanskelig kamp, hvor vi ikke bliver forkælet med mange mål.

Mit bud er, at Manchester United vinder 1-0 på mål af Garnacho. Det unge stjerneskud kommer i gang i dag, kan jeg mærke.

Hvor kan man se kampen?

TV3 Max og Viaplay.

1 kommentar
  1. Jeg ville have sagt 2 – 0, indtil jeg så holdopstillingen… nu vil jeg bare nyde kampen, og med spænding se de unge og nye spillere i aktion…

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Mirror: Sancho mister adgang til førsteholdsfaciliteter

Næste artikel

Daily Mail: Rashford er kampklar trods weekendens biluheld

ANNONCE