Optakt: Manchester United – Brighton & Hove Albion

Manchester United skal i morgen forsøge at vaske skuffelsen fra Basel væk, når Brighton gæster Old Trafford.

United fik en flot 4-1 sejr mod Newcastle i sidste runde af Premier League. Det skulle følges op med en sejr i Champions League mod Basel onsdag aften. Det skete som bekendt ikke, og førstepladsen i Champions League-gruppen er dermed ikke sikret.

I weekenden gælder det endnu en på papiret overkommelig modstander for United, og på hjemmebanen Old Trafford ligner det, at holdet er uovervindelige. Således er det ikke blevet til et nederlag for United på eget græs siden den 9. september 2016 mod Manchester City.

I denne sæson har præstationer og resultater på Old Trafford endda været ganske glimrende. I ni kampe i alle turneringer er det blevet til ni sejre og en målscore på 28-2. Dette taler for, at der venter udeholdet, Brighton, en enddog svær kamp på Old Trafford.

Brighton har fået en ganske hæderlig start på livet i Premier League, hvor de inden weekendens kampe indtager en 9. plads i rækken. Det er sket i kraft af en stærk hjemmebane, hvor holdet indtil nu blot har tabt en enkelt kamp. Det var Manchester City, der i første runde besejrede Brighton 2-0. På udebane er det dog kun blevet til en enkelt sejr, da man besejrede Swansea 1-0 i Wales.

I onsdags spillede Mourinho med både Pogba og Lukaku fra start, hvilket mange undrede sig over. Pogba er dog tydeligvis nærmest uundværlig for United, og sandsynligheden er, at han også spiller fra start mod Brighton. Et frækt bud er, at Lukaku bliver sparet i morgen, og der kan Zlatan eller Rashford spille i stedet.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles den 25. november 2017 på Old Trafford.

Kampens dommer:

Neil Swarbrick er kampens dommer.

Skader og karantæner:

Umiddelbart er det kun Michael Carrick, der med sikkerhed er ude for United med skade. Før kampen mod Basel udtalte Mourinho, at Eric Bailly kunne være i spil til kampen mod Brighton. Valencia, Mata og Ashley Young var ikke med i Schweiz, men det er forventet, at Mourinho senere på dagen vil give en opdatering på deres situation.

Hold øje med:

Pascal Gross bliver af mange nævnt blandt sæsonens bedste indkøb. Offensivspilleren har lavet tre mål og fem oplæg indtil videre. Faktisk har han været direkte involveret i 63% af Brightons mål.

Mulige startopstillinger:

Manchester United

De Gea

Valencia – Smalling – Bailly – Blind

Matic – Fellaini

Mata – Pogba – Martial

Zlatan

Brighton Albion

Ryan

Saltor – Duffy – Dunk – Bong

Knockaert – Stephens – Pröpper – Uzquiredo

Gross

Murray

 

Skribentens bud på kampens resultat:

United er stærke på hjemmebane. Meget. Og det tror jeg ikke, Brighton kan gøre meget ved. 3-0 til hjemmeholdet.

Sagt om kampen:

“Vi kan ikke tænke på hullet op til Manchester City. I denne uge har vi tre kampe: Brighton, Watford og Arsenal. Vi skal tage det en kamp af gangen og se, hvad der sker,” Mourinho på fredagens pressemøde.

Vidste du, at:

Manchester United har holdt buret rent i halvdelen (25) af deres kampe i Premier League siden begyndelsen af sidste sæson?

Det eneste nederlag på hjemmebane, Manchester United har fået mod et oprykkerhold i Premier League, var mod Derby i sæsonen 1996/1997?

Ryan Giggs scorede det enlige mål i fjerde runde i FA Cuppen i 1993, da United og Brighton senest mødte hinanden?

Hvem spiller rivalerne i mod?

Tottenham – West Bromwich Albion

Liverpool – Chelsea

Burnley – Arsenal

Huddersfield Town – Manchester City

TV:

Kampen vises på 6’eren.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Mourinho: Frygter Fellaini forlader klubben

Næste artikel

Carrick forklarer fravær

ANNONCE