Optakt: Manchester United – Crystal Palace

Manchester United skal forsøge at fortsætte stimen mod ligaens mest formsvage mandskab.

 

Manchester United fortsætter takterne og har ikke tabt en gældende kamp endnu i denne sæson. Senest gik det ud over CSKA Moskva, der på egen bane blev spillet helt ned under græstæppet. Resultatet blev 1-4 til Manchester United, men 0-10 havde faktisk været mere sigende for den kamp.

Det meste ser ud til at fungere lige nu. Spillerne oser af selvtillid og de får kun mere og mere i løbet af ugerne, der går. Martial, der er en rigtig humørspiller, viser lige nu, hvorfor han er anset som et af verdens største talenter med den ene pragtpræstation efter den anden. Lukaku fortsætter også målscoringen og står nu noteret for fantastiske 10 mål i ni kampe.

Vi frygtede lidt for følgerne, da Pogba blev skadet, men faktum er, at de andre spillere gør det så godt netop nu, at de færreste bemærker, at han ikke er der. Det er en fantastisk dybde at have i truppen, når man kan gå ind og erstatte holdets største stjerne med andre sultne spillere, uden det går ud over kvaliteten i spillet.

United får ikke meget hvile i denne omgang, da de allerede skal i aktion igen lørdag eftermiddag. José Mourinho har flere gange klaget over uretfærdigheden ved, at flere hold har langt længere pauser mellem kampene, og det på lang sigt kan koste holdet point. Antonio Conte gav ham for nyligt ret i de observationer, da Chelsea er i en lignende situation før kampen mod City.

Lørdag venter Crystal Palace i Premier League, og det skal simpelthen betyde tre nye point på Old Trafford. Crystal Palace har startet sæsonen elendigt, og de har stadig deres første point til gode. Holdet har sågar ikke engang formået at score i denne sæson, så krisen er til at se. Holdet har da også allerede taget konsekvensen og fyret Frank de Boer efter blot fire kampe i spidsen. I seneste spillerunde udeblev chokeffekten og holdet måtte lide endnu et stort nederlag, da City kørte dem midtover med 5-0.

Kampprogrammet er bestemt ubarmhjertigt for Crystal Palace netop nu. For hvis der er et sted, hvor man ikke ønsker at spille, når man er i krise, så er det på Old Trafford mod et United-hold, der virkelig er i målhumør. Hvis Crystal Palace er ekstra uheldige, så kan de på søndag se, at de har tabt de seneste to kampe efter Frank de Boers fyring med dobbeltcifre. Hvor meget tålmodighed har bestyrelsen med Roy Hodgson, hvis Palace ryger ind i endnu en øretæve?

Dato og Tid:

Kampen spilles lørdag klokken 16.00 på Old Trafford.

Skader og karantæner:

Ibrahimovic, Rojo og Pogba er fortsat ude på ubestemt tid. Derudover bekræftede Mourinho på dagens pressemøde, at både Carrick og Jones misser kampen.

Crystal Palace må undvære Fosu-Mensah, der er spærret til kampen. Derudover ser det ud til at både Zaha og Benteke misser kampen.

Kampens dommer:

Mike Dean dømmer opgøret på Old Trafford.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea

Valencia – Smalling – Bailly – Blind

Herrera – Matic

 Mata – Mkhitaryan – Martial

Lukaku

Crystal Palace:

Hennessey

Ward – Daan – Sakho – van Aanholt

Townsend – Cabaye – Milivojevic – Schlupp

Loftus Creek

Sakho

Hold øje med:

Det er svært at fremhæve nogle spillere for Crystal Palace, da de endnu ikke har scoret i denne sæson. Yohan Cabaye har tidligere været en klassespiller, men også han er falmet meget i niveau. Vi må se, hvem der markerer sig for Crystal Palace i morgen.

Sagt om kampen:

”Mentaliteten er afgørende til kampen. Vi spillede onsdag, og vi var først meget sent tilbage i Manchester efter en lang tur til Moskva”. – Jose Mourinho

Skribentens bud på kampens resultat:

Manchester United burde ikke komme i nogen problemer mod Crystal Palace. Jeg kan ikke se, hvor Palace pludseligt skulle have gravet et nyt niveau op henne siden sidste weekend og derfor får de det igen mere end svært i Manchester. Jeg tror, Manchester United vinder kampen 4-0.

Vidste du, at:

  • Hvis Lukaku scorer mod Palace, så tangerer han Andy Coles rekord på syv mål i sine første syv Premier League kampe.
  • Lukaku har scoret 19 mål i sine seneste 21 Premier League kampe. Det er et mål mere end Crystal Palace.
  • Manchester United har aldrig tabt en Premier League-kamp til Crystal Palace
  • United har vundet de første tre hjemmekampe i år med samlet 10-0.
  • Palace er i top-10 over flest skabte chancer. De har bare ikke formået at omsætte dem til mål endnu.

TV:

Kampen vises på 6eren, Viaplay og Eurosport Player.

Hvem spiller rivalerne imod:

  • Huddersfield – Tottenham
  • Chelsea – Manchester City
  • Arsenal – Brighton
  • Newcastle – Liverpool

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Podcast: Top 6 Special - Chelsea

Næste artikel

Rejsetilbud: United - Brighton - Fra 2.995 inklusiv fly, hotel og kampbillet

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share