Optakt: Manchester United – Norwich City

United skal forsøge at hente den første sejr i fem kampe, når oprykkerne fra Norwich lørdag gæster Old Trafford.

 

 

 

Det har været en lang uge for fans af Manchester United. Først måtte holdet skamfuldt forlade Champions League efter gruppespillet, og siden blev det til et nederlag mod Bournemouth i lørdags.

Længslen efter at få den første sejr i fem kampe er derfor stor, og der må trods dårlige resultater og endnu dårligere spil være en tro på, at hvert fald det første kan ændres mod Norwich i morgen, lørdag.

På fredagens pressemøde fortalte Louis van Gaal, at Smalling Herrera og Rooney alle skulle være klar til kamp. Det er alle tre klare forstærkninger i forhold til det hold, der løb på banen mod Bournemouth.

Morgendagens modstanderhold ligger nr. 18 efter at have hentet 14 point i 16 kampe. De har i de 16 kampe lukket 28 mål ind, så det bør være til at få åbnet for holdets defensiv.

Forud for sidste uges kamp snakkede mange om, at United til trods for en dårlig periode burde være stærke nok til at overkomme Bournemouth, hvilket dog ikke var tilfældet. Denne uge må det dog gælde, at holdet hjemme på Old Trafford formår at besejre endnu en oprykker.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles lørdag d. 19. december kl. 16 på Old Trafford i Manchester.

Dommer:
Michael Oliver styrer slagets gang.

Skader og karantæner:
Som vi tidligere i dag skrev, så lysner det en smule på skadesfronten for United. Smalling, Rooney og Herrera skulle alle være klar til kamp. Darmian, Lingard, Valencia, Rojo og Shaw er stadig skadede. Schweinsteiger er ude med karantæne. 

Hos Norwich har holdets læger ikke så travlt. Matt Jarvis og Andre Wisdom er de eneste, der må sidde over på grund af skader.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea

McNair – Smalling – Jones – Blind

Carrick – Schneiderlin

Mata – Rooney – Memphis

Martial

 

Norwich City:

Rudd

Martin – Bennet – Bassong – Olsson

Hawson – Torrans – Tettey – Brady

Hoolahan – Jerome

Hold øje med:

Wes Hoolahan har været Norwichs mest produktive spiller med to mål og fem assist indtil videre i sæsonen. Offensivspilleren har dermed haft en fod med i størstedelen af holdets scoringer, og han er for Norwich, manden der skal sættes i scene, hvis de skal have noget med fra Old Trafford.

Sagt om kampen:

“Det er en dejlig gruppe fyre, og vi er alle glade for den trup, vi har. Det er meget vigtigt for et hold, der gerne vil opnå store ting” – David de Gea om stemningen i truppen frem mod Norwich-kampen.

Skribentens bud på en sejr:
Hver gang jeg sætter mig for at se en United-kamp, tænker jeg, at dette må være kampen, hvor United spiller den sprudlende gang fodbold, der i sin tid gjorde, jeg blev fan. Jeg er ikke så sikker på, at Louis van Gaal og jeg har samme syn på, hvad sprudlende fodbold er, men jeg tror dog på, at der i både spille- og resultatmæssig forstand kan komme en form for vendepunkt for United. Hjemme på Old Trafford skal United til at bevise, hvad de er lavet af, og tilbagevendne Smalling, Herrera og Ronney kan alle tre bidrage til dette. 3-0 til hjemmeholdet.

TV:
Kampen vises på TV3+. 

Hvem spiller rivalerne imod:

Chelsea – Sunderland

Southampton – Tottenham

Watford – Liverpool

Arsenal- Manchester City

 

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney er klar mod Norwich

Næste artikel

Blog: På tur for at genfinde glæden

Relaterede artikler
Total
0
Share