Optakt: Manchester United – Tottenham

Tottenham kommer mandag på besøg i sæsonens første topkamp med United som deltager.

Mourinhos tropper skal tilbage på sporet, efter det sidste weekend blev til et overraskende og skuffende nederlag på udebane mod Brighton. Der var ikke meget, der hang sammen for holdet i den kamp, og det gav mindelser til sommerens søvndyssende træningskampe i USA.

Nu venter så på papiret væsentligt hårdere modstand, når Kane og Eriksen besøger Old Trafford. Tottenham har haft et meget specielt transfervindue, når man ser på tendenserne i moderne fodbold. Der er nemlig ikke hentet en eneste ny spiller til førsteholdet. Om det var en fornuftig beslutning fra Pochettinos side, finder vi nok først ud af senere på sæsonen, men i hvert fald har London-holdet fået en godkendt start på sæsonen med to sejre i de første to kampe mod Newcastle og Fulham. Pointene er dog kommet uden at imponere, og også for Tottenham venter altså sæsonens første større prøvelse mandag aften. 

Spurs blev sidste sæson nummer tre i Premier League, fire point efter Manchester United på andenpladsen. Holdet afhang dengang meget af topscorer Harry Kane, der lavede hele 30 mål i liga-regi, og med transfervinduet in mente, er han sandsynligvis stadig manden, der skal holdes øje med i United-forsvaret. Kane kommer tilmed fra et godt VM, hvor han blev turneringens topscorer, og han kom da også på måltavlen i sidste uge mod Fulham.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles mandag den 27. august klokken 21.00 på Old Trafford.

Dommer:
Kampens dommer bliver Craig Pawson.

Skader og karantæner:
Nemanja Matic, Antonio Valencia og Alexis Sanchez er alle tilbage i træning, men det er fortsat usikkert, om de kommer i kamp mandag. 

Den nye back, Diogo Dalot, er også begyndt at træne med, men han kommer ikke i aktion denne gang.

Hos Tottenham sider Victor Wanyama ude med en knæskade, mens Heung-Min Son er afsted med de sydkoreanske landshold.

Mulige startopstillinger:

Manchester United

De Gea
Young – Bailly – Smalling – Shaw
Fred – Pereira – Pogba
Lingard – Lukaku – Alexis

Tottenham

Lloris
Alderweireld – Sanchez – Vertonghen
Trippier – Eriksen – Dier – Davies
Lucas – Alli
Kane

Hold øje med:
Der er ikke meget ukendt på det her Tottenham-hold, men hold alligevel øje med Kieran Trippier, der fik store roser for sit VM med England, hvor han også scorede et flot frisparksmål i semifinalenederlaget mod Kroatien. Han scorede også senest mod Fulham.

Sagt om kampen:
“Jeg synes, at man skal se fodbold på en pragmatisk måde. Normalt får man, hvad man fortjener, så hvis man vil vinde mod et stort hold, må man ikke lave fejl,” – José Mourinho

Skribentens bud på kampen:
Det er svært at komme med et kvalificeret bud på denne kamp. United har vist to vidt forskellige ansigter i de første to runder, og der er helt enorm forskel på de to. Spiller man som mod Brighton, kan man nemt komme i store problemer, men hvis det i stedet bliver med mere kontrol som i Leicester-kampen, kan vi godt få et resultat med. Jeg er forsigtig optimist – især med blikket på de seneste præstationer hjemme mod netop Tottenham. United-sejr på 2-1.

Vidste du, at…

  • United har vundet de seneste fire Premier League-hjemmekampe mod Tottenham uden at lukke mål ind.
  • Mauricio Pochettino har vundet 199 kampe (inkl. straffesparkskonkurrencer) som manager og kan altså vinde sin kamp nummer 200 mandag.
  • Hjemmeholdet har vundet de seneste syv Premier League-opgør mellem Manchester United og Tottenham,

TV:
Kampen vises på TV3+ og på Viaplay.

Hvem spiller rivalerne imod:
Lørdag 13.30: Wolves – Manchester City (1-1)
Lørdag 16.00: Arsenal – West Ham (3-1)
Lørdag 18.30: Liverpool – Brighton (1-0)
Søndag 17.00: Newcastle – Chelsea (1-2)

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Avis: Martial bliver ikke solgt i dette transfervindue

Næste artikel

Maguire: Respekterer at jeg ikke blev solgt

ANNONCE