Optakt: Northampton Town – Manchester United

United skal have spillet de seneste tre kampes nederlag af sig, når de i morgen, onsdag, møder Northampton i Liga Cuppen.

Det har ingenlunde været sjovt at være United-fan de sidste ti dage. Først blev det til et derby-nederlag, og siden blev det til to nederlag mod Feyenoord og Watford. Det var begge to kampe, der burde kunne vindes.

Det gjorde de ikke, og pludselig er morgendagens kamp mod upåagtede Northampton blevet vigtig for José Mourinho, hvis han skal have bare en smule ro frem mod weekendens opgør mod de forsvarende mestre, Leicester.

Som om nederlagene i den senste uge ikke var nok, så har Mourinho også fået et par skader at forholde sig til. Anthony Martial og Luke Shaw blev begge skadede mod Watford, og Henrikh Mkhitaryan sidder stadig ude.

Det ligner, at Michael Carrick kan få sæsondebut, men hvem veteranen skal spille med på midtbanen er uvist. Pogba er endnu ikke kommet igang, og selvom det er en kamp, man godt kunne spare ham i, så kan det også være en god kamp for franskmanden at tanke noget selvtillid i.

Hjemmeholdet frister en tilværelse i midten af den tredjebedste engelske række, hvor de efter otte kampe i den nye sæson har skrabet 11 point sammen.

Northampton hentede på sommerens transfervindues sidste dag Paul Anderson i Bradford. Anderson har der været store forventninger til i divisionsklubben, men i morgendagens opgør må kantspilleren side udenfor, da han er spærret. Han spillede før sit skifte en kamp for Bradford i Liga Cuppen.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles søndag onsdag den 21. september kl. 20:45 på Sixfields Stadium

Dommer:

Stuart Atwell dømmer kampen.

Skader og karantæner:

Luke Shaw og Anthony Martial blev skadet mod Watford og bliver sandsynligvis ikke klar. Henrikh Mkhitaryan og Phil Jones må fortsat sidde ude.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea

Valencia – Smalling – Bailly – Blind

Carrick – Pogba – Schneiderlin

Mata – Ibrahimovic – Rashford

 

Northampton:

Adam Smith

David Buchanan – Diamond – Phillips – Hanley

Byrom – Beautyman – McWilliams – Taylor

Richards – Revell

Hold øje med:

Angriberen Alex Revell har indtil videre scoret syv mål i denne sæson. Han er Northamptons farligste våben, og derfor spilleren, der skal holdes øje med.

Sagt om kampen:

”Vi skal have respekt for Northampton, de har slået West Bromwich tidligere. Det er dog et hold, vi skal slå, og vi skal vise vores stolthed og kvalitet.

Skribentens bud på kampens udfald:

Den burde have været nem at spå om, men umiddelbart er det svært at vurdere spillerenes mentale tilstand. Kvalitetsforskellen burde dog kunne ses. 2-0 til United.

Vidste du, at…

Holdene har tidligere mødt hinanden to gange. United har sejret i begge to.
Sidste gang Northampton var i tredje runde i Liga Cuppen slog de Liverpool efter straffespark
José Mourinho har vundet syv ud af otte af sine Liga Cup-opgør mod lavere rangerende hold

TV:

Kampen vises på 6’eren.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

25% på Manchester United klubtøj

Næste artikel

Rashford: Sådan har jeg forbedret mig

ANNONCE