Optakt: Old Trafford-stime skal udbygges mod The Saints

Manchester United skal forsøge at udbygge en imponerende hjemmebanestatistik, når Southampton gæster Old Trafford i dag kl. 15:00.

Der venter en svær opgave for Premier Leagues bundhold, Southampton, når de senere gæster Manchester United på Old Trafford.

Aktuelt ligger Manchester United nummer tre i Premier League, mens ‘The Saints’ indtager tabellens sidsteplads.

Dertil kommer, at Manchester United er ubesejret på Old Trafford i de seneste 20 kampe i alle turneringer efter torsdagens sejr mod Real Betis. Sejren betød yderligere, at man har vundet de seneste fem hjemmekampe i alle turneringer.

Når det er sagt, tager Southampton til Old Trafford med en sejr i bagagen, efter de vandt over Leicester i sidste weekend på mål af argentinske Carlos Alcaraz, der i øvrigt formåede at komme til skade i sin ‘knee-slide-jubelscene’, hvorfor han er tvivlsom til kampen senere i dag.

Sejren var den anden af slagsen i Premier League for den midlertidige manager i Southampton, Ruben Selles, der har overtaget tøjlerne efter fyringen af Nathan Jones.

Selles er et af tre tidligere ansigter fra den danske superliga i Southampton-truppen.

Selles er tidligere assistent i AGF og FCK, mens truppen også tæller Paul Onuachu og Kamaldeen Sulemana, der har slået deres folder i henholdvis FC Midtjylland og FC Nordsjælland.

Ruben Selles formåede at slå Chelsea i sin første kamp som manager, mens det siden er blevet til et skuffende FA Cup-nederlag mod Grimsby og et i Premier League mod Leeds, inden de som nævnt besejrede Leicester i sidste weekend.

Der er således meget, der taler for en sejr til De Røde Djævle, når kampen sparkes i gang kl. 15:00, hvor Manchester United fortsat har meget at bevise efter sidste weekends Liverpool-blamage.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles i dag kl. 15:00 på Old Trafford.

Kampens dommer:

44-årige Anthony Taylor dømmer kampen.

Skader og karantæner:

Christian Eriksen og Donny van de Beek er med sikkerhed fortsat ude. Anthony Martial træner igen og er i betragtning til kamptruppen. Marcel Sabitzer er tvivlsom, efter han heller ikke var i kamptruppen mod Real Betis som følge af et slag.

Hos Southampton er Carlos Alcaraz er tvivlsom, efter han som beskrevet kom til skade i sin ‘knee-slide-jubelscene’, da han scorede sejrsmålet mod Leicester i den forgangne Premier League-runde.

Juan Larios og Tino Livramento med sikkerhed ude.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea

Wan-Bissaka – Varane – Martinez – Malacia

Casemiro – Fred

Antony – Fernandes – Rashford

Weghorst

Southampton:

Bazunu

Maitland-Niles – Bella-Kotchap – Bednarek – Walker-Peters

Ward-Prowse – Lavia

Walcott – Alcaraz – Sulemana

Adams

Hold øje med:

Kamaldeen Sulemana bliver spændende at følge. Hans niveau i den danske superliga var tårnhøjt, og hvis han kan genfinde de takter på Premier League-niveau, så kan han gå hen og blive en trussel senere i dag.

Såfremt Carlos Alcaraz bliver klar, er det også værd at holde øje med den unge argentiner. I de to kampe han har startet på banen for The Saints er det blevet til to scoringer for manden på den offensive del af Southamptons midtbane.

Skribentens bud på kampens resultat:

Southampton ligger sidst i tabellen, og det afspejler sig forhåbentligt i dag, hvor Manchester United-spillerne fortsat har en masse at bevise ovenpå 0-7-nederlaget på Anfield i sidste weekend. Jeg gætter på 3-0 til Manchester United.

Hvor kan man se kampen?

TV3+ og Viaplay.

2 kommentarer
 1. Jamen opstillingen er det ikke så meget at sige til, ikke andet ind det er fedt, han starter AWB i stedet for Dalot, for resten gir jo sig selv, det er det ETH foretrækker..

  Jamen vi forsætter selvfølgelig med de gode takter fra midtugen, det bør og skal blive til en sejr over Southampton i dag, så vi forsætter den stærke stime på hjemmebane, så vi for gjort Old Trafford til et endnu stærkere fort under ETH..💪🙂

  Jeg tror sgu vi kører Southampton midt over I dag, vi vinder 4-0 i dag i en kamp hvor vi helt sikkert, kommer til at dominerer og være rigtig meget på bolden, vi kommer til at skulle skabe kampen fra start til slut, så jeg håber vi ser en hurtig boldomgang, hvor spillerne os bare laver rigtig meget løb uden bolden, da bliver rigtig vigtigt, også skal Antony ture og udfordre meget mere i dag, ellers for vi sgu problemer med at åbne deres forsvar op, så drengene kan få kridtet løbeskoene for der skal dælme arbejdes i dag, og Wout så skal chancerne bare sparkes i kassen, nu har du jo knækket koden..
  Come on you red devils..👹

  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

 2. Tja vi skal virkelig holde tungen lige i munden nu, som vi så i går da Liverpool efter den historiske sejr sidste Søndag kom ned på jorden med et brag og tabte til Billings Bournemouth som også roder rundt i bunden af ligaen omkring nedrykningspladserne.

  Southampton kæmper direkte mod nedrykningen og kan derfor blive et farligt bekendtskab idag på OT, en af mine favorit spillere i Premier League har længe været Ward Prowse, ligesom Eriksen er han livsfarlig på frispark omkring feltet og har bare generelt et fremragende skud udefra.

  Men når det er sagt skal vi vinde idag, alle de øvrige top 4 hold vandt deres kamp og derfor er 3 point det eneste vi kan bruge til noget.

  Jeg tror vi vinder 2-0 uden de store problemer.

  Rashford og Antony.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Tak for din indsats for United, Ian

Næste artikel

Sørgebind for Ian

ANNONCE