Optakt: Reading – Manchester United

Det er aldrig nemt at følge op på en så overbevisende præstation som mod Newcastle, men det må give en vis portion selvtillid. Det kan dermed blive svært…

Det er aldrig nemt at følge op på en så overbevisende præstation som mod Newcastle, men det må give en vis portion selvtillid. Det kan dermed blive svært for Reading at bremse de Røde Djævle, som vil gøre alt for at holde på førstepladsen i Premier League.

Steve Coppells mandskab ligger godt nr. 13 i ligaen, men har blot to point ned til Sunderland under stregen. De er dermed i nedrykningsfare, men en sejr over United ville foreløbigt sende dem i sikkerhed. Det kan dog blive svært, for Reading har ikke vundet i seks kampe i streg. Derudover har The Royals på eget græs ikke holdt buret rent siden starten af oktober, da Derby blev besejret med 1-0.

Reading har dog den psykologiske fordel, at de i denne sæson er det eneste hold til at stjæle point fra United på Old Trafford. De to holds første ligakamp tilbage i august endte således 0-0.

Wes Brown havde karantæne mod Newcastle, men er klar til at indtage pladsen på højreback igen. Owen Hargreaves vil muligvis få spilletid efter at have døjet med en ribbenskade. Louis Saha har problemer med knæet og vil næppe deltage.
Reading må undvære Ibrahima Sonko, Andre Bikey og Emerse Fae, som alle befinder sig med deres respektive landshold. Også Michael Duberry, John Oster og Glen Little må sidde over.

Skribentens bud på kampens udfald
United skal have revancheret 0-0-kampen, mens førstepladsen skal forsvares. Reading 0-2 Manchester United.

Sandsynlig startopstilling
Van der Sar
Brown – Ferdinand – Vidic – Evra
Ronaldo – Carrick – Anderson – Giggs
Rooney – Tévez

Uniteds trup: Van der Sar, Kuszczak, Brown, O”Shea, Simpson, Ferdinand, Piqué, Vidic, Evra, Fletcher, Nani, Park, Ronaldo, Anderson, Carrick, Hargreaves, Giggs, Rooney, Saha og Tévez.

Readings trup: Hahnemann, Federici, Murty, Ingimarsson, Cisse, Gunnarsson, Pearce, Bennett, Shorey, Hunt, Harper, Convey, Doyle, Kitson, Long, Lita, Rosenior, De la Cruz, Henry, Cox, Golbourne og Matejovsky.

Seneste kampe
Indbyrdes
12-08-07 United 0-0 Reading
27-02-07 Reading 2-3 United
17-02-07 United 1-1 Reading
30-12-06 United 3-2 Reading
23-09-06 Reading 1-1 United

United
United 6-0 Newcastle
Aston Villa 0-2 United
United 1-0 Birmingham
West Ham 2-1 United
Sunderland 0-4 United

Reading
Reading 0-1 Tottenham
Aston Villa 3-1 Reading
Tottenham 2-2 Reading
Reading 0-2 Portsmouth
Tottenham 6-4 Reading

Historie
Kampe: 15
United-sejre: 7
Reading-sejre: 1
Uafgjorte: 7

Odds
Reading 8,24
Uafgjort 4,08
United 1,41

TV
Canal+ Sport Extra

Forrige artikel

IMUSA-protest hjalp

Næste artikel

Swansea lejer United-talent

ANNONCE