Optakt: Sherifferne kommer til byen

Torsdag aften kommer Sheriff Tiraspol til Manchester i næstsidste runde i Europa League gruppespillet.

Ovenpå to store ligakampe mod Tottenham og Chelsea, er det nu igen tid til europæisk fodbold. Torsdagens modstander er FC Sheriff Tiraspol. Vi kan lige så godt sige det som det er. Dette er en kamp som skal vindes så det kan blive til en finalekamp mod Real Sociedad, i sidste runde om førstepladsen. Uafgjort mod FC Sheriff sikrer som minimum anden pladsen i gruppen og videre avancement i Europa League. Kampen skal vindes for at give mulighed for at få førstepladsen, hvis Real Sociedad også vinder over Omonoia Nicosia som forventet.

De sidste to kampe har De Røde Djævle i den grad vist hvad de er lavet af. Erik ten Hag virker til at have fået sat et godt præg på truppen og alt andet end en sejr torsdag aften vil være et skuffende resultat. United er to’er i gruppen, med tre ud af fire mulige sejre, tre point efter Real Sociedad som har gjort rent bord. FC Sheriff ligger nummer tre efter at have slået cypriotiske Omonia Nicosia 3-0 i deres første indbyrdes kamp.

Sidst de to hold stødte sammen, i Moldova, blev det til en sikker 2-0 sejr med mål fra Sancho, og Ronaldo på straffespark. Ikke en prangende præstation men en sikker sejr ikke desto mindre. Der er mulighed for, at Ronaldo netter mod moldoverne igen, efter at have været en velfortjent tur i skammekrogen. Han er med i kamptruppen igen.

Sidste år sensationshold i Champions League rejser til England uden, nu tidligere manager, Stjepan Tomas, efter han opgav sherifstjernen. Tomas forlod klubben efter deres første nederlag i ligasammenhæng søndag. Den 46-årige moldover følte at han var skyld i nederlaget og at hans hold var for fokuseret på torsdagen, opgør hvilket han mener førte dem til nederlag. På trods af at dette var holdets første nederlag i ligasammenhæng forhold han prompte sin stilling. Han efterlader holdet i toppen af den moldoviske liga, som Sheriff og Tomas har domineret siden han kom til klubben i sommers. Spørgsmålet er nu om det er et moldovisk hold i vildrede eller, om de skal ud og bevise noget torsdag aften.

Hos Oldtrafford.dk har vi lavet en længere artikel om FC Sheriff Tiraspol som kan læses her.

Dato, tid og sted:

Kampen starter kl. 21:00 og spilles på Old Trafford.

Dommer:

Anastasios “Tasos” Sidiropoulos fra Grækenland skal styrer slagets gang.

Skader og karantæner:

Rapaël Varane måtte forlade kampen mod Chelsea i tårer og kommer højst sandsynligt ikke i kamp på denne side af VM-pausen for Manchester United. Anthony Martial er også stadig ude med en skade og er heller ikke i spil til torsdagens kamp.  Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka og Donny van de Beek er alle tilbage i træning og der er mulighed for at de bliver en del af torsdagens kamp, men dette er ikke afgjort endnu.

Mulige startopstillinger:

    Manchester United (4-2-3-1):
De Gea
Dalot – Lindelöf– Martínez– Shaw

Casemiro – Eriksen
Antony – Fernandes – Sancho

Rashford

FC Sheriff (4-3-3):

Celeadnic
Guedes– Kiki – Radeljic – Kpozo

Diop – Kyabou – Badolo

Outtara – Atiemwen – Akanbi

Hold øje med:

Nigerianske Rasheed Akanbi er Sheriffs farligste mand oppe foran, og hvis Sheriff skal have en chance skal det nok komme ham fra.

Skribentens bud på kampens resultat:

Det er på tide at se Erik ten Hags tropper få en rigtig storsejr, og med et Sheriff hold uden manager må det være et forholdsvist nemt bytte. 3-0 til Manchester United.

TV:

TV2 Sport og TV2 Play

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel
Bruno Fernandes mod West Ham

Podcast: Pointgivende hovedstød på broen baner vej for "hammer-god" kamp i weekenden

Næste artikel

Ronaldo tilbage i truppen mod Sheriff

ANNONCE