Optakt: Spurs vs United

United gæster onsdag aften Wembley, hvor Tottenham vil forsøge at stikke en kæp i hjulet på United.

United har vundet alle kampe i januar, tre kampe i ligaen og to i FA Cuppen. Ja, faktisk har United slet ikke sluppet mål ind endnu i 2018. Den statistik vil United og Mourinho gerne fortsætte, når Tottenham i morgen er værter på Wembley i den sidste dag i januar.

Men at slå Tottenham på Wembley er ikke en let opgave. Mauricio Pocchetino har et stærkt mandskab, hvor den helt store profil naturligvis er angriberen Harry Kane, der bliver ved at finde vejen til netmaskerne.

Kampen i morgen er særdeles vigtig i kampen om de eftertragtede pladser i toppen af rækken. Pt er United nummer to, med otte point ned til Tottenham. En sejr vil altså med andre ord næsten kunne sætte en streg over Spurs som en rival i kampen om kvalifikation til Champions League.

En sejr vil også holde et spinkelt håb i live om at kunne indhente Manchester City, ligesom tre point på kontoen vil holde presset på Chelsea, Arsenal og Liverpool i den intense topkamp.

Jose Mourinho var på pressemødet ude og rose Pocchetino og Tottenham, og det med god grund. Christian Eriksen og co er et af de mere spændende hold, der spiller offensiv fodbold og har flere offensive profiler. Ganske vist har Dele Alli ikke helt ramt samme niveau som sidste sæson, men både Eriksen og Kane er to spillere, der ikke skal have meget plads før der er fare på færde.

Spurs har pt ikke oprustet i januar, men meldes tæt på et køb af Lucas Moura fra Paris SG. Netop Moura var rygtet til United i flere omgange, men som bekendt endte United med at hente Alexis Sanchez hos Tottenhams bitre rivaler fra Arsenal i stedet. Og mon ikke chileneren kan forvente en hård modtagelse på Wembley onsdag aften.

Tid, sted & dato
Kampen spilles onsdag den 31.januar 2018, med kampstart klokken 21.00 dansk tid. Opgøret spilles på Tottenhams midlertidige hjemmebane Wembley.

Dommer
Kampen dømmes af 47-årige Andre Marriner, der senest dømte United den 1.januar på Goodison Park, hvor United vandt 0-2.

Skader & karantæner
United er pt ikke så hårdt ramt af skader, og det er kun Eric Bailly & Zlatan Ibrahimovic som må se til fra sidelinjen i morgen aften.

Spurs har flere spillere der er tvivlsomme grundet skader. Erik Lamela, Danny Rose og Harry Winks kæmper alle for at blive klar i tide til braget mod United. Det forventes samtidig, at Christian Eriksen er kommet sig over sygdom og vil spille fra start på Wembley.

Mulig startopstilling

David de Gea
Antonio Valencia – Chris Smalling – Phil Jones – Ashley Young
Paul Pogba – Nemanja Matic
Alexis Sanchez – Jesse Lingard – Anthony Martial
Romelu Lukaku

Skribentens bud på kampen
Jeg tror vi kan forvente os en underholdende kamp. Spurs er et hold, der har nogle spændende spillere og spiller en pæn gang fodbold. De er tvunget til at få noget med fra kampen, hvis ikke de skal sættes af i kampen om topplaceringerne.

Men jeg tror Uniteds offensive kvaliteter er for dygtige i denne kamp, de viser klassen og hiver en sejr på 1-3 hjem til Manchester. Og jeg kunne sagtens forestille mig, at vi ser endnu et mål på Wembley fra Lingards side, ligesom Sanchez kunne score mod de tidligere London-rivaler.

TV
Kampen sendes direkte på 6’eren.

Hvem møder rivalerne
Swansea – Arsenal (tirsdag)
Huddersfield – Liverpool (tirsdag)
Chelsea – Bournemouth (onsdag)
Man City – West Bromwich (onsdag)

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

United undgår topmodstander i FA Cuppen

Næste artikel

Podcast: Yeovil, Mourinhos kontraktforlængelse & Spurs-optakt

ANNONCE