Optakt: Stoke besøger Old Trafford

Efter en kort pause og et besøg i Dubai, er det nu atter tid til Premier League-bold for Uniteds vedkommende.

Efter et hektisk juleprogram, valgte Jose Mourinho at tage truppen med nogle dage til Dubai for at lade op og træne lidt i varmen i stedet for den klassiske Manchester-regn. Men nu er det atter hverdag, og United får i morgen mandag besøg af Stoke.

Midt i snakken om Alexis Sanchez og alle de andre transferrygter som kører pt, skal der altså fortsat spilles fodbold. Efter weekendens resultater er United da også presset til at hente alle tre point mandag aften, hvis ikke 5.pladsen skal kommelige lovlig tæt på.

Stoke kommer uden manager til Old Trafford, efter Mark Hughes blev fyret for en uges tid siden, da Stoke måtte forlade FA Cuppen allerede i 3.runde. Det blev den berømte prik over i’et, for Stoke har bestemt ikke leveret varen i årets Premier League.

Pt er pt under stregen med blot 20 point efter de første 22 kampe. Der er tre point ned til sidstepladsen, og et enkelt point op til Southampton som er på den rigtige side af stregen. Så meget tyder på, at Stoke kommer til at kæmpe med næb og klør de næste måneder for at overleve endnu en sæson i det fineste selskab i England.

Det vil være Eddie Niedzwiecki som står i spidsen for Stoke i morgen aften. Den 58-årige waliser har fulgt Mark Hughes rundt i blandt andet Quens Park Rangers, Fulham, Blackburn og Manchester City, og har nu altså fået opgaven at føre holdet til kamp på Old Trafford, inden en ny permanent manager er på plads.

Hvem det bliver er endnu uvist, dog har bookmakerne Martin O’Neill som favorit til jobbet, med Roy Keane som assistent. De to skulle være klar til at springe fra tjansen for det irske landshold, for at forsøge at redde Stoke for en tur ned i the Championship.

Dato, tid & sted
Kampen spilles på Old Trafford mandag aften, med kick-off klokken 21.00 dansk tid.

Dommer
Anthony Taylor dømmer opgøret. Han dømte Uniteds nederlag til Chelsea i november og sidste måneds sejr mod WBA. Sidst han dømte på Old Trafford, vandt United 2-0 mod Crystal Palace i sidste spillerunde sidste sæson.

Skader & karantæner
Eric Bailly og Zlatan Ibrahimovic er ude med skader, mens Ashley Young er ude med karantæne. Til gengæld er der også positive nyheder fra skadesstuen i United, da både Michael Carrick og Antonio Valencia trænede med under sidste uges træningslejr i Dubai.

Mulig startopstilling

David de Gea
Antonio Valencia – Chris Smalling – Phil Jones – Luke Shaw
Juan Mata – Nemanja Matic – Paul Pogba
Anthony Martial – Romelu Lukaku – Jesse Lingard

Vidste du at…
– United ikke har spillet en mandag aften siden marts sidste år. Til gengæld er det blevet til hele 40 sejre i 59 mandags-kampe, hvilket er bedst af alle hold i ligaen.

– Jose Mourinho endnu ikke har besejret Stoke som United-manager.

Skribentens bud på kampen
United har haft godt af ti dages pause og en tur under varmere himmelstrøg, hvor der har været tid til taktiske justeringer. Ganske vist kommer Stoke og kæmper for livet, men United vil være markant bedre og sætte tingene på plads. 3-0 til United.

Hold øje med
Eric Maxim Choupo-Moting har scoret fire mål og lagt op til fire yderligere scoringer, og har generelt været et af få lyspunkter på Stoke-mandskabet i denne sæson. Angriberen fra Cameroun kom til fra Schalke sidste sommer, og er delt topscorer i Stoke pt.

TV
Kampen kan følges direkte på TV3 Max.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Wenger: Snarlig afklaring om Sanchez

Næste artikel

Wenger: Sanchez kan skifte om 48 timer

ANNONCE