Optakt: Tid til at komme tilbage på sejrskurs

Vi er tilbage igen på Old Trafford, hvor Manchester United tager imod Crystal Palace, der i de første to kampe har gaflet et enkelt point til sig.

Fire point i to kampe er det blevet til for de røde djævle. Sidste kamp endte desværre med en bitter remis i et opgør mod Wolverhampton, hvor United ellers viste klare lyspunkter. United var meget velspillende til tider og skabte store chancer mod en ganske solid defensiv. Netop disse lyspunkter, der i særdeleshed udfoldede sig i første halvleg, skal Solskjær og hans drenge tage med videre til kampen mod Crystal Palace.

For London-klubben kommer ikke stormende frem, når startfløjtet lyder. De vil formentlig stille sig tilbage og afvente, indtil en kontra byder sig. Derfor får vi brug for kreativitet, smarte afleveringer i dybden og hurtigt pasningsspil. Heldigvis er der grund til at tro, at vi kan det efter en flot første halvleg mod et af ligaens bedste forsvar. Crystal Palace har hentet et point i de første to kampe mod Everton og Sheffield United.

Sidste sæson vi mødte Crystal Palace på Old Trafford, var en rædderlig affære. Mourinhos tropper viste ugidelighed og spillede gumpetungt fodbold. Kampen endte 0-0 og viste sig at være én af portugiserens sidste kampe som træner i United.

Anderledes så det ud i opgøret på Selhurst Park. Solskjær var træner, og United var inde i en gunstig stime af sejre. Kampen endte 1-3 på to mål af Romelu Lukaku og en enkel af kaptajnen, Ashley Young.  

I denne runde møder Liverpool og Arsenal hinanden. Med en uafgjort i den kamp, kan United derfor – sammen med Tottenham og City formentlig – komme ud på den anden side af runden med flest point i tabellen.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles på Old Trafford lørdag den 24. august klokken 16.00.

Skader og karantæner:

Der er ikke meget nyt på skadesfronten hos United, udover at Diogo Dalot har pådraget sig en skade, der holder portugiseren ude til og med landsholdspausen. Eric Baily er fortsat ude med en alvorlig knæskade fra kampen i pre-season mod Tottenham.

Alexis Sanchez, der har været rygtet til Inter på det seneste, er ved at være klar, men grundet spekulationerne om chilenerens fremtid kommer han sandsynligvis ikke til at spille i morgen. Sidste mand ude er Timothy Fosu-Mensah, der på trods af sin knæskade, ligner en mand, der må se langt efter spilletid.  

Hos modstanderholdet kommer de til at savne James Tomkins og Mamadou Sakho på grønsværen, der henholdsvis døjer med en lyskeskade og knæproblemer. Makkerparret udgør normalt midterforsvaret, og det bliver derfor spændende at se om den fortsat ubrugte, tidligere Chelsea-kaptajn, Gary Cahill, får lov til at starte inde.

Dommer:

Paul Tierney er manden, der skal styre løjerne på drømmenes teater. 

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea 

Wan-Bissaka – Lindelöf – Maguire – Shaw

McSauce – Pogba

James – Lingard – Rashford

Martial

Crystal Palace:

Guaita

Ward – Kelly – Cahill – Van Aanholt

McArthur – Milivojevic – Kouyaté – Schlupp 

Ayew – Zaha

Hold øje med:

Det virker nok meget indlysende, men den tidligere United-mand, Wilfried Zaha, er unægtelig London-klubbens farligste våben. Der har været mange spekulationer om et skifte væk fra klubben under pre-season, men Crystal Palace har indtil videre formået at holde fast i deres ivorianske talisman. Den 26-årige angriber har ikke noteret sig nogle mål eller assists endnu.

Men selvom der ikke har været meget festfyrværkeri fra Zaha i de første to Premier League-kampe, er det vigtigt ikke at undervurdere, hvor stor en trussel han kan være. Ofte ligner han en mand, der er alt for god til at spille i en klub som Crystal Palace. Sidste sæson blev det da også til 10 mål og fem assists i 34 kampe ligaen.

Sagt om kampen:

Roy Hodgson: ”De (Manchester United, red.) var virkelig gode, da de kom til os sidste år, og på det tidspunkt havde han (Solskjær, red.) lige taget over, og de var flyvende. De tabte nogle point ved slutningen af sæsonen, men den kamp, jeg var involveret i, var de ligeså hurtige på bolden og ligeså aggressive og skarpe i deres spil, som de har været i deres første to kampe af denne sæson.”

Skribentens bud på kampens udfald:

Jeg forventer en kamp, hvor London-klubben stiller sig langt tilbage på banen for ikke at tillade United-kontramaskinen, men målene skal nok komme. De røde djævle var meget tæt på at tage sejren mod et defensivt stærkt Wolves-mandskab på udebane.

Nu gælder det Crystal Palace, som har set halvsløje ud i de første to kampe, blandt andet med et 0-1 nederlag til Sheffield United. Derfor tror jeg på, at Rashford og co. nok skal få knækket Crystal Palace-defensiven og vinde med en komfortabel 4-1-sejr. Martial bliver i øvrigt første målscorer.

Vidste du, at…

  • Sidste gang Crystal Palace gæstede Old Trafford, var det José Mourinho, der sad ved roret. Kampen endte 0-0 og viste sig at blive en af portugiserens sidste kampe som træner i United.
  • Crystal Palace har stadig ikke vundet en kamp over United i Premier League.

TV:

Kampen vises på TV3 Max og Viaplay.

Hvem møder rivalerne?

Norwich City – Chelsea

Liverpool – Arsenal

Tottenham – Newcastle

AFC Bournemouth – Manchester City
 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær bekræfter, at der er interesse for Sanchez

Næste artikel

Startopstilling mod Crystal Palace

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share