Solskjær bekræfter, at der er interesse for Sanchez

Manchester United er i dialog med andre klubber omkring Alexis Sanchez. Sådan lyder det fra Ole Gunnar Solskjær, der dog stadig holder døren på klem for chileneren.

Alexis Sanchez har ikke spillet 90 minutter i streg for Manchester United siden åbningskampen i seneste sæson, og han har stadig sine første minutter til gode i indeværende. Og nu er han, måske, også på vej væk fra England. 

– Vi er stadig i dialog med andre klubber (omkring Sanchez, red.), udtaler Ole Gunnar Solskjær på sit pressemøde fredag. 

Transfervinduet er lukket for de britiske klubber, men på det europæiske kontinent kan de købe og leje spillere helt frem til den 2. september. Og ifølge rygtebørsen skulle især Inter være interesseret i den tidligere Arsenal-profil. 

– Lad os se, hvad der sker i september, siger Solskjær. 

Sanchez spillede fuld tid i en lukket reserveholdskamp mod Sheffield Wednesday i løbet af ugen og præsterede, ifølge Solskjær, en flot præstation. 

Solskjær har flere gange i løbet af sommeren sagt, at han tror, at den chilenske offensivspiller kan få en roller. Foruden Sanchez råder United-manageren kun over Marcus Rashford, Anthony Martial og Mason Greenwood til angriberpladsen. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Skadesopdatering forud for Palace-kamp: Dalot er ikke kampklar

Næste artikel

Optakt: Tid til at komme tilbage på sejrskurs

Relaterede artikler
Total
0
Share