Optakt: United indleder tre kampe på fem dage

Manchester United gæster i eftermiddag Villa Park. Bliv klædt på til kampen her:

Det bliver en kamp om Europa, når Aston Villa senere i dag tager imod Manchester United på Villa Park. United kan spille sig snublende tæt på en top-fire placering, og dermed en kvalifikation til Champions League. Mens Aston Villa kæmper en hård kamp, for at følge med de andre sekundært placerede klubber, der kæmper om Europa League. 
Aston Villas seneste form har været en pose blandede bolsjer. Efter nederlag til Liverpool og City og et kedeligt kryds mod West Bromwich, vendte Dean Smith og co. skuden i sidste uge og fik en flot udesejr mod Everton. Villa er dog stadig uden styrmanden, Jack Grealish, derfor må der andre kræfter til for at skabe noget i det offensive spil. 
United kan næsten være sikre på Champions League i næste sæson, hvis de vinder i dag. De røde djævle går en hård uge i møde, med kamp søndag, tirsdag og torsdag. Derfor kunne man forestille sig, at der bliver plads til et par af truppens marginalspillere, for at spare blandt andet Bruno Fernandes og Edinson Cavani til midtugens kampe mod Leicester og Liverpool. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Dato, tid og sted: 

Kampen bliver spillet søndag den 9. maj klokken 15:05 på Villa Park. 

Kampens dommer: 

Chris Kavanagh

Skader og karantæner: 

Manchester United skal undvære tre spillere til dagens kamp. Både Anthony Martial og Phil Jones er knæskadede, mens Daniel James’ utilgængelighed er ukendt. 
Ligeledes må Aston Villa undvære tre spillere. Morgan Sanson og Mahmoud Ibrahim Hassan er knæskadede, mens vi heller ikke får Jack Grealish at se på banen, grundet sin skade med skinnebenet.  

Mulige startopstillinger: 

Manchester United

Henderson 

Wan-Bissaka – Lindelöf – Maguire – Shaw 

Fred – McTominay 

Mata – Van de Beek – Pogba 

Rashford 

 

Aston Villa

Martinez 

Cash – Konsa – Mings – Targett 

Luiz – McGinn 

Traore – Barkley – El Ghazi 

Watkins 

Hold øje med: 

Ollie Watkins har scoret 13 mål I Premier League I denne sæson. Watkins skyder meget på mål, han har I denne sæsosn haft 2,7 skud per kamp i gennemsnit. Desuden er han i målform for tiden, da han har scoret i to af sine sidste fire kampe.  

Skribentens bud på kampens resultat: 

Manchester United har ikke tabt på Villa Park siden 1995, og mon ikke også de holder den statistik ved lige i dagens kamp? United vinder 2-1

Hvem spiller rivalerne imod?

Leeds – Tottenham (3-1) 

Manchester City – Chelsea (1-2) 

Liverpool – Southampton (2-0)

Arsenal – West Bromwich

Hvor kan kampen ses? 

Kampen kan ses på Viaplay og Xee

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Sancho usikker på sin fremtid

Næste artikel

Fanprotester rammer Glazers på pengepungen: Stort trøjesponsorat falder til jorden

ANNONCE