Optakt: United skal rejse sig ovenpå skuffende weekend

Flere United-spillere skal forsøge at gøre sig selv berettigede til en plads i startopstillingen til FA Cup-semifinalen på lørdag, når Jose Mourinhos mandskab i aften møder Bournemouth i en Premier League-kamp, der ikke betyder alverden for hjemmeholdet.

Har man rødt djævleblod i årene, har denne uge føltes tømmermændsramt. Flashbacks fra weekenden, hvor man brækkede sig midt på dansegulvet plager, og dagen efter kunne man se billeder fra festen, hvor ens kiksede og usympatiske, men stinkende rige, lillebror snavede med den uopnåelige ekskæreste, som ikke har gidet en i snart fem år.

Med en smule fantasi kan Manchester Uniteds weekend godt læses sådan. Holdet tabte ydmygende 1-0 på Old Trafford til West Bromwich, der inden opgøret kun havde vundet tre af deres 33 ligakampe i sæsonen. Samtidig kunne ærkerivalerne fra Manchester City lade sig krone engelske mestre, da de med fem kampe tilbage af sæsonen har hele 16 point ned til United.

Jose Mourinho har varslet, at han svinger øksen over flere af nøgleprofilerne, og det får han mulighed for allerede onsdag aften. Holdet spiller på udebane mod Bournemouth, der nærmest ikke har mere at spille for i denne sæson.

Eddie Howes mænd kan med en sejr sikre sig, at de med 100 procents sikkerhed ikke rykker ned. Men de i er forvejen 10 point fra stegen, hvorfor det må betragtes som usandsyligt, at de kommer i farezonen.

Ligesom United kommer de også fra et nederlag – om end det var lidt mindre overraskende, end det der skete på Old Trafford i søndags. Bournemouth tabte 3-0 til Liverpool på Anfield i lørdags i en kamp, hvor de var spillet under græstæppet fra start til slut.

Netop Liverpool kæmper Manchester United i øjeblikket for at holde under sig. ”De røde djævle” er et enkelt point foran ærkerivalerne, men med en kamp i hånden. Det vil være en stor prioritet United-manager Jose Mourinho, at holdet fastholder andenpladsen. Men fokus er også allerede på den kommende weekends FA Cup-semifinale på Wembley mod Tottenham. Den 55-årige portugiser har udtalt, at flere kan spille sig på holdet i weekenden med en god præstation mod Bournemouth. Og han har samtidig ikke lagt skjul på, at flere profiler allerede har brændt deres chancer for at være med mod Spurs med deres præstation mod Bournemouth.  

Dato, tid og sted:
Kampen bliver spillet ondsag den 18. april 2018, klokken 20:45 på Vitality Stadium.

Skader/karantæner:
Bournemouth er uden Tyrone Mings og Junio Stanislas, som begge er ude med skader.

Manchester United har en fuldstændig skadesfritrup med undtagelse af reservemålmand Sergio Romero, som fik et ordentligt skrald af Diego Costa fra Spanien i seneste landskampspause og har været skadet lige siden.

Dommer:
Graham Scott dømmer kampen.
 

Mulige startopstillinger:

 

Bournemouth
Begovic
Francis – S. Cook – Ake –Daniels
Fraser – L. Cook – Gosling – Ibe
King
Wilson

Manchester United
De Gea
Young – Bailly – Jones – Shaw
McTominay – Matic
Martial – Lingard – Rashford
Lukaku

 

Sagt om kampen:
”’At rotere’ er ikke det rigtige ord. Hvis jeg spiller en mand mod Bournemouth, og han er fantastisk, så spiller han semifinalen Det er en mulighed for nogle for at spille sig på holdet til Spurs-kampen. Og nogle af de andre spillere (som spillede mod West Brom, red.), de har ikke en plads på holdet mod Spurs. Det har de ikke,” citat Jose Mourinho.

Skribentens bud på kampens udfald:
United kommer tilbage på sporet i en kamp, der hurtigt går i glemmebogen igen. 1-0 til ”de røde djævle”.

Vidste du, at…

  • Bournemouth har lukket mål ind i samtlige af deres seneste 11 hjemmekampe. Til gengæld har de kun tabt én af deres seneste ni på hjemmebanen Vitality Stadium.
  • Watford er det eneste hold i Premier League, der har lukket flere mål ind på hjemmebane, end Bournemouth har i denne sæson. United derimod er det hold, der har lukket fjerdefærrest mål ind på egen bane.
  • Af de to holds seneste seks indbyrdes kampe, har United vundet tre, spillet to uafgjorte og tabt en.
  • Nederlaget var, ligesom skuffelsen mod West Brom i den netop overståede weekend, et historisk et af slagsen, da Bournemouth slog Louis van Gaals United-hold 2-1 tilbage i 2015/16-sæsonen.

TV:
Kampen bliver vist på 6’eren.

Hvem spiller i rivalerne imod:
Brighton og Tottenham spillede 1-1 tirsdag. Og Chelsea møder Burnley torsdag. Udover det skal ingen af rivalerne i aktion i denne omgang.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

De Gea med på årets hold

Næste artikel

Startopstilling mod Bournemouth

ANNONCE