Optakt: United – Watford

Manchester United med Wayne Rooney i spidsen kunne i weekenden sikre sig adgang til femte runde af FA Cup’en. Der har været snakket om begyndelsen på en…

Manchester United med Wayne Rooney i spidsen kunne i weekenden sikre sig adgang til femte runde af FA Cup’en. Der har været snakket om begyndelsen på en mindre krise, da United i forrige uge smed sejren væk til Arsenal. Disse spekulationer blev fejet til side, da United slog Portsmouth med 2-1. I morgen skal bundproppen Watford forsøge at stjæle point fra United på Old Trafford. Begge hold har brug for alle tre point, da Watford kæmper for at komme over nedrykningsstregen, mens United i jagten på det første Premier League-trofæ i fire år skal besejre alle de små hold på vejen. Heriblandt Watford.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

United og Watford har tidligere mødtes 22 gange. Det er blevet til 13 sejre og fire nederlag for United, mens fem kampe er endt uden vinder. Kun en enkelt gang har Watford formået at vinde på Old Trafford. Det skete i 1978/79-sæsonen, da holdene mødtes i Liga Cup’en og Watford kunne rejse fra Manchester med en 2-1-sejr i bagagen. Seneste møde mellem klubberne var i august, da United i ligaen besøgte Watfords hjemmebane Vicarage Road. Her vandt United med 2-1, takket være scoringer af de to venstrebensspillere, Mikaël Silvestre og Ryan Giggs.

Watford spiller for tiden udmærket fodbold og har vundet deres seneste to kampe mod Blackburn og West Ham. Der må derfor være høje forventninger i Hornets-lejren forud for morgendagens kamp. United kommer som bekendt fra en sejr mod Pompey, mens den seneste Premiership-kamp blev tabt til Arsenal. Der er stadig høj motivation til at udbygge forspringet til efterfølgerne, og med Chelseas formdyk bør det kunne lade sig gøre.

Pga. en knæskade er Louis Saha ikke med i kampen. Det betyder sandsynligvis, at Henrik Larsson endnu engang får chancen fra start. Cristiano Ronaldo er vendt tilbage til holdet efter en kamps pause. Watfords førstevalg til keeper-posten, Ben Foster, har ikke tilladelse til at spille mod United, da han er udlejet til Watford fra netop United. Angriberen Marlon King har en knæskade og forventes ikke tilbage før til sommer, så han vil også sidde over i morgen.

Skribentens bud på kampens udfald
Det er førstepladsen mod sidstepladsen, og det vil kunne ses på banen. Der vil ikke gå længe, før Watfords sidste håb om point er ude af syne. 3-0 til United.

Sandsynlig startopstilling
van der Sar
Neville – Ferdinand – Vidic – Evra
Ronaldo – Carrick – Scholes – Giggs
Rooney – Larsson

Uniteds trup: Van der Sar, Kuszczak, Neville, Brown, Ferdinand, Vidic, Silvestre, O”Shea, Evra, Heinze, Park, Fletcher, Scholes, Carrick, Giggs, Richardson, Ronaldo, Rooney, Larsson, Solskjaer

Watfords trup: Lee, Chamberlain, Mariappa, Mackay, DeMerit, Stewart, Smith, Francis, Bangura, McNamee, Bouazza, Henderson, Powell, Doyley, Kabba, Ashikodi, Shittu, Mahon, Priskin

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Du kan stadig vinde en rejse til Old Trafford på "Grisen"

Næste artikel

Healy skyder George Best-indsamling i gang

ANNONCE