Optakt: Uniteds sidste håb om top 4?

Manchester United tager hjemme imod Norwich City, i hvad der kunne være den sidste chance for en top 4 placering.

Manchester United ligger i skrivende stund på en syvendeplads i Premier League. Det er kun sket en gang før, at United er sluttet udenfor top 6, siden den bedste engelske række skiftede navn i 1992. Sidst det skete var i 13/14 sæsonen, hvor man for første gang spillede uden Sir Alex Ferguson ved roret. Og ligesom det var dengang, har årets sæson også været præget af trænerskifte og taktiske problemer. Nu står United med syv kampe tilbage. Den måske vigtigste er kampen mod Arsenal, hvor United matematisk har gode chancer for at hente dem, hvis de vinder det opgør. Udover det, er der også kampene mod Liverpool og Chelsea, hvor oddsene ikke er i Uniteds favør. Derfor kan dagens opgør mod bundholdet fra Norwich vise sig, at være den sidste chance, hvis Manchester United skal have de mindste forhåbninger om at spille med i den bedste internationale turnering for klubhold.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I den anden ende af banen har vi Norwich City, som står i den situation, som de så ofte har gjort før. De rykkede sidste sæson op, og er nu med det samme på vej ned igen. Men selvom mange nok havde set dem være sikre nedrykkere halvvejs igennem sæsonen, så har Dean Smiths mandskab alligevel vist tegn på liv. De vandt senest 2-0 over nedrykningskonkurrenterne fra Burnley, og er har derfor matematisk stadig en lille chance for at lave “the great escape.” Der er nok ikke mange, som kan forstille sig, at de på nogen måde ville kunne skabe et resultat mod United, men efter det skuffende 1-0 nederlag til Everton i sidste runde, må der være en del folk fra Manchester-byen, som frygter selv dette opgør. Om det bliver en total walkover på Old Trafford, eller endnu et forfærdeligt resultat for United, må tiden vise.

Dato, tid og sted

Kampen spilles lørdag d. 16 april 2022 på Old Trafford.

Dommer

Andy Madley er kampens dommer.

Skader og karantæner

Skadeslisten for United tæller i dag hele 5 spillere. Edinson Cavani og Luke Shaw er forsat ude med skader. Ligeledes sidder også Raphael Varane, Fred og Scott McTominay ude. Cristiano Ronaldo forlod det seneste opgør med flere sår på skinnebenet, men har trænet med hele ugen og skulle gerne være helt klart til dagens opgør. Norwich-lejren har også en del folk ude til dagens kamp. Adam Idah, Ozan Kabak, Joshua Sargent og Andrew Omobamidele er alle ude med skader, mens Brandon Williams ikke er tilgængelig, da han er udlejet fra Manchester United. Max Aarons var senest på bænken, efter at være kommet tilbage fra skade, men skulle være tilbage i god form.

Mulige startopstillinger

Manchester United

De Gea

Dalot – Lindelöf – Maguire – Telles

Matic – Pogba

Elanga – Fernandes – Sancho

Ronaldo

Norwich

Krul

Aarons – Hanley – Gibson – Giannoulis

Mclean – Normann

Dowell – Lees Melou – Rashica

Pukki

Hold øje med

Helt i front har Norwich den altid målfarlige Teemu Pukki. Den tidligere Championship-topscorer har præsteret ni mål og to assist i den indeværende sæson. Selvom The Canaries har haft en del problemer med at skabe chancer i denne sæson, vil Pukki altid være en trussel i angrebet, og kan derfor skabe problemer for Lindelöf og Maguire. Det er ikke en prime Ronaldo, som dribler fem spillere, der gør Pukki til en trussel, men derimod evnen til altid at stå det rigtig sted inde foran målet, når chancerne kommer.

Skribentens bud på kampens udfald

Hvis man kender de to hold, så er det svært ikke at tro på, at det bliver den notoriske walkover, især når det er på et fyldt Old Trafford. Og da kampen som tidligere nævnt muligvis er Uniteds sidste håb, så skal der utrolig meget til, for at dette ikke bliver til en sejr og tre points for de røde djævle. Skribentens bud på et resultat er 3-0 til United, muligvis med en eller flere kasser fra Ronaldo.

TV

Kampen vises på TV3 Max og på Viaplay.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
9
Shares
Forrige artikel

Matic bekræfter: Forlader United efter sæsonen

Næste artikel

Athletic: Gill anbefalede upopulær kommunikationsbeslutning

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
9
Share