Optakt: Valencia – Manchester United

Manchester United møder i morgen Valencia i sidste Champions League-gruppekamp. Læs vores optakt her.

Manchester United er sikret videre kvalifikation, efter at Marouane Fellaini sikrede de røde djævle tre point mod Young Boys med sin scoring et minut inde i tillægstiden.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

United befinder sig på nuværende tidspunkt på en 2. plads i gruppespillet, og de er usandsynligt, at der bliver ændret på det i kampen mod Valencia.

Først og fremmest skal United sikre sig alle tre point. Dernæst skal Juventus tabe til Young Boys eller spille uafgjort samtidig med, at United vinder så stort, at de får en bedre målscorer.

Indtrykket er derfor også, at José Mourinho vil bruge den sidste gruppekamp til at spare kræfter mod Liverpool i weekenden. Vi har allerede fået bekræftet, at Paul Pogba vil starte. Ligeledes vil Andreas Pereira få spilletid mod den klub, han var udlejet til i sidste sæson.

På trods af en kamp, hvor der ikke er det store på spil, så er det i disse tider altid rart at høre Champions League-hymnen og blive mindet om, at man har sikret sig videre avancement i verdens mest prestigefyldte klubturnering.

Dato, tid og sted:

Kampen fløjtes i gang den 12. december klokken 21.00 på Mestalla.

Dommer:

Georgi Kabakov

Skader og karantæner:

Det er stadig uvist, hvilke spillere United må undvære i morgendagens kamp. Ifølge Daily Mail brækkede Chris Smalling foden mod Young Boys og har spillet på smertestillende i de sidste to kampe mod Arsenal og Fulham. Han er med al sandsynlighed ude af morgendagens opgør.

Derudover er Alexis Sánchez og Victor Lindelöf uden tvivl ude. Ellers er Luke Shaw, Eric Bailly, Phil Jones og Anthony Martial tvivlsomme. Diogo Dalot og Matteo Darmian deltog heller ikke i dagens træning.

Mulige startopstillinger:

Manchester United

Romero

Valencia – Bailly – Rojo – Young

Fred – Andreas – Pogba

Mata – Lukaku – Rashford

Valencia:

Neto

Wass – Garay – Gabriel – Gaya

Soler – Parejo – Coquelin – Guedes

Mina – Rodrigo

Hold øje med:

Der er tre spillere man bør holde ekstra øje med hos Valencia. Den ene er portugisiske Gonçalo Guedes, der sidste sæson var udlejet til Valencia fra PSG med stor succes. Den anden er det unge talent Carlos Soler, som United flere gange er blevet rygtet sammen med. Han og Andreas Pereira kæmpede sidste sæson om spilletiden i den spanske klub.

Den sidste er Rodrigo, der er begyndt at få kampe for det spanske landshold. Han er hurtig og dygtig på hovedet på trods af, at han ikke er verdens højeste angriber.

Skribentens bud på kampen:

Får vi den midtbane at se som jeg har gættet på, så tror jeg, at vi vil se noget offensivt flair, der kan sikre os en 3-1 sejr. Er det de samme gamle rotter som Matíc og Fellaini der spiller, så tror jeg, at holdet vil lide under manglende intensitet i en kamp, der er ligegyldig for os. 0-0.

TV:

Kampen vises på TV3 Sport.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Neville: Pogba er Uniteds bedste spiller

Næste artikel

Ungdomsspillere træner med førsteholdet forud for CL-kamp

ANNONCE