Optakt: Vigtige point skal sikres på St. Mary’s

Søndag eftermiddag venter en kamp om vigtige point på St. Mary’s Stadium, hvor Southampton tager imod Manchester United. Læs optakten til kampen her.

Efter en sløv, sløv start på sæsonen for Manchester United, ligner det – med lidt forsigtig optimisme – at Manchester United er ved at få vendt skuden en smule. De seneste to kampe har budt på en, omend grim, hjemmesejr over West Bromwich (som var den første PL-hjemmesejr i indeværende sæson) og en flot sejr over Basaksehir i midtugen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Som nævnt ovenover, var det bestemt ikke en flot præstation mod West Bromwich i sidste weekend. Tværtimod. Men det var kampen i tirsdags mod Basaksehir dog. Kampen var lukket efter en halv times spil, og Manchester United viste i hele første halvleg, hvor gode, de kan være.

Det er nu op til Manchester United at vise, at de kan slå deres største fjende i denne sæson – nemlig kontinuiteten. Det er langt fra første gang, at vi har set Manchester United spille god fodbold – ej heller i denne sæson. Det uheldige er bare, at de gode præstationer ofte blev efterfulgt af dårlige.

Og det er ikke en nem opgave, Manchester United er på, når de træder ind på St. Mary’s Stadium. Her møder man nemlig et Southampton-hold, der er i god form. “The Saints” ligger nummer fem i tabellen og har den næstbedste hjemmebaneform blandt alle hold i ligaen, som kun Liverpool kan prale af at være bedre end.

Manchester United har dog heldigvis skaffet størstedelen af deres point på udebane, hvor man, målt på point pr. kamp, er det tredjebedste udehold i ligaen, kun overgået af Tottenham og Aston Villa.

Der er lagt op til en fremragende kamp på den engelske sydkyst, og spørgsmålet er vel egentlig bare om, hvilket Manchester United-hold, der dukker op. Er det det sprudlende hold, der sparkede Basaksehirs avanchementdrømme væk med en 4-1-sejr, eller er det det skuffende hold, som taber 1-3 hjemme mod Crystal Palace? Det får vi at se.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles på St. Mary’s Stadium i Southampton klokken 15.00 dansk tid.

Skader og karantæner:
Manchester United kommer til at være uden Luke Shaw, Paul Pogba og Scott McTominay, mens Victor Lindelöf og Aaron Wan-Bissaka er tvivlsomme. Hos gæsterne er topscorer Danny Ings ude med en knæskade, mens Nathan Redmond er tvivlsom.

Dommer:
Jon Moss

Mulige startopstillinger:

Southampton:

McCarthy

Walker-Peters – Bednarek – Vestergaard – Bertrand

Armstrong – Ward-Prowse – Romeu – Djenepo

Walcott – Adams

Manchester United:

De Gea

Wan-Bissaka – Lindelöf – Maguire – Telles

Fred – Van de Beek

Greenwood – Fernandes – Rashford

Martial

Hold øje med:
Med Danny Ings ude, er det Che Adams, Southampton skal sætte sin lid til, samt tidligere Arsenal-spiller Theo Walcott. De to har formet et fint makkerpar i Ings’ fravær, og specielt Adams er trådt i karakter, efter at have haft en svær debutsæson i Southampton.

Skribentens bud på kampens resultat:
Jeg tror, United vinder 3-1. Første halvleg bliver unægteligt en tæt en af slagsen, men jeg tror på, at Manchester United har mest kvalitet i længden og afgør det i anden halvleg. Det kunne meget vel være en kanin, Solskjær hiver op fra bænken *host* Cavani *host*, der får vendt kampen til gæsternes fordel.

Vidste du, at…
– Southampton ikke har vundet i sine otte indbyrdes kampe mod Manchester United?
– Manchester United har vundet sine seneste syv udekampe i Premier League, hvilket, hvis de vinder over Southampton, vil være klubrekord?
– Southampton er ubesejret i syv kampe i Premier League, hvilket kun overgås af Tottenham?

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

U18: Hoogewerf-hattrick sikrede topplacering i rækken

Næste artikel

Startopstilling: Van de Beek igen med fra start

ANNONCE