Optakt: Watford FC – Manchester United

Tre dage efter 1-0-sejren over Brighton, og fire dage før Arsenal away, venter der Manchester United en svær opgave mod Watford tirsdag aften.

Watford FC har været en af Premier League-sæsonens positive overraskelser. Marco Silvas tropper har til tider praktiseret sprudlende offensivt spil og har blandt andet slået Arsenal og spillet uafgjort med Liverpool på vejen.

Senest bankede de Newcastle United 3-0 på udebane i lørdags, hvilket gør, at de har en af deres bedste sæsonstart nogensinde. 21 point i 13 kampe.

Det er otte point færre end Manchester United, der til trods for et effektivt efterår rent pointmæssigt er begyndt at ligne et hold, der hænger med røven i vandskorpen. Det skyldes først og fremmest at ærkerivalerne fra Manchester City tilsyneladende har tænkt sig at tabe lige så lidt, som Jose Mourinho har tænkt sig at smile under kampene. De lyseblå har ikke smidt point siden den 21. august og er allerede på 37 point.

Men det skyldes også, at Manchester United på det seneste har været skuffende i en række kampe. 0-0 mod Liverpool, nederlag mod Huddersfield, Chelsea og Basel og senest en 1-0-sejr over Brighton på hjemmebane, som også kom til at fremstå svag.

Spilleformen må og skal genfindes, hvis Lukaku & co. skal hænge på City. For december måned og juleprogrammet står for døren, hvilket betyder at der snart kommer to Premier League-kampe om ugen. Og indenfor de næste 14 dages tid venter både Arsenal på udebane og Manchester City på hjemmebane.

Det kan blive skæbnesvangert. Men først venter Watford tirsdag aften i en kamp, som United næsten ikke kan tåle at tabe.

Dato, tid og sted:
Kampen bliver spillet tirsdag den 28. november 2017, klokken 21:00 på Vicarage Road.

Skader/karantæner:
Hjemmeholdet er hårdt ramt af skader – hele seks spillere er dømt ude af opgøret tirsdag aften. Marco Silva må således formentlig se bort fra Isaac Success, Craig Cathcart, Younes Kaboul, Tommie Hoban, Nathaniel Chalobah og Miguel Britos.

Manchester United har i løbet af den seneste uges tid fået spillet Paul Pogba i gang igen. Ligesom at både Marcos Rojo såvel som Zlatan Ibrahimovic, som begge havde været ude i over syv måneder, har fået mange minutter.

Det betyder at Michael Carrick, Phil Jones og Eric Baily er eneste profiler, ”de røde djævle” må undvære, selvom de to sidstnævnte ikke er dømt definitivt ude.

Derudover rapporterer Manchester Evening News, at Marouanne Fellaini ikke er rejst med holdet til Watford. Hvorfor vides endnu ikke.

Dommer:
Jonathan Moss dømmer kampen.

Mulige startopstillinger:

Watford FC
Gomes
Prodl, Kabasele, Mariappa
Femenia, Zeegelaar, Hughes, Doucoure, Cleverley
Richarlison, Deeney

Manchester United
De Gea
Lindelöf – Smalling – Rojo
Young – Matic – Pogba – Blind
Lingard
Lukaku – Rashford

Hold øje med:
Watfords nyindkøb fra brasilianske Fluminense kandiderer allerede til sæsonens bedste handel. Den 20-årige Richarlison har scoret fem og lagt op til fire mål i 13 kampe. United skal forsøge at låse ham fast ude på kanten, så han ikke bliver Chris Smalling eller Victor Lindelöfs problem. For kommer den unge brasilianer op mod midterforsvaret, der formentlig er uden Eric Baily, overmatcher han dem med sin fart og sine driblinger.

Sagt om kampen:
”Vi ændrer ikke noget fra kamp til kamp. Vi spiller altid med den samme selvtillid. Vi forsøger at score og vinde kampen, hjemme såvel som ude. Det er vores filosofi.” – Maro Silva.

Skribentens bud på kampens udfald:
Jose Mourinho vil være klar til at sælge kampen for en uafgjort, og det bliver den også. 1-1.

Vidste du, at…
– Hvis Manchester United taber kampen, vil det være første gang siden 1996, at holdet taber tre udebanekampe i Premier League i streg.

– United har kun indkasseret seks mål indtil videre i sæsonen. Det er det laveste antal efter 13 kampe i 10 år. 

– Mellem 1987 og 2016 sikrede ”de røde djævle” sig 11 sejre i streg over Watford. Og i løbet af de kampe scorede de 29 mål og indkasserede blot syv.

– Watford har scoret mindst to mål i syv af deres seneste otte Premier League-kampe.

– Watford tabte 6-0 til Manchester City på egen bane tidligere i sæsonen.

TV:
Kampen bliver vist på TV3+.

Hvem spiller i rivalerne imod:
Leicester City – Tottenham Hotspurs
Arsenal – Huddersfield Town
Chelsea – Swansea City
Manchester City – Southampton
Stoke City – Liverpool 

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Podcast: Basel, Brighton & Watford-optakt

Næste artikel

Adgang forbudt efter kortspil: Kurt Zouma må ikke besøge Paul Pogba længere

ANNONCE