Optakt: Wolves vil give United kamp til stregen

Manchester United starter året ud med en hjemmekamp mod Wolverhampton i en vigtig kamp for at kickstarte anden halvdel af sæsonen.

En halvdel af sæsonen, der gerne skal gå meget bedre end den første. Premier League-trofæet er alt for hurtigt røget uden for rækkevidde, men noget af æren i ligaen kan stadig reddes. Ligesom der også er to skud i FA Cuppen og Champions League.

De to hold har siden Wolverhamptons oprykning i 2018 haft for vane at spille meget tætte opgør. I de syv kampe det indtil videre er blevet til, er det endnu ikke blevet til en målforskel på mere end én overskydende.

United har vundet tre af de syv kampe, mens Wolverhampton har vundet én enkelt. Det seneste opgør i starten af sæsonen endte med en 1-0 sejr på en sen scoring af Mason Greenwood.

Hjemmeholdet sikrede sig en smule arbejdsro med torsdagens 3-1 sejr mod Burnley. Inden da var der ellers en del larm omkring klubben, og rygter om klikedannelse og utilfredshed med sene træninger spredte sig.

Det har ikke gjort Ralf Rangnicks start i klubben nemmere, og oveni det har han også skullet arbejde sig igennem en lille håndfuld dage omkring jul, hvor Carrington blev lukket ned. Han kan dog sende en kærlig tanke til en tidligere United-spiller i Chelsea, der har sørget for, at pressens søgelys har bevæget sig sydpå.

I en lidt skæv sæson hvor kampe bliver udskudt på grund af COVID-19, er det vigtigt at få sine point, så der ikke kommer et for stort efterslæb til sidst. Derfor er tre point i aftenens kamp meget vigtige.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles mandag den 3. januar klokken 18:30 på Old Trafford.

Kampens dommer:
Mike Dean dømmer.

Skader og karantæner:
Ralf Rangnick mangler kun Paul Pogba, men har ellers rådighed over en nogenlunde spilleklar trup. Edinson Cavani og Raphaël Varane skal angiveligt stadig ligeså stille igang igen, mens Victor Lindelöf først i løbet af den seneste håndfuld dage er kommet sig over at have været coronaramt. Bruno Fernandes er spilleklar efter endt karantæne.

Udeholdet mangler Hee-Chan Whang, Pedro Neto og Willy Boly, mens der stadig er usikkerhed over, hvilke spillere der er ude som resultat af et coronaudbrud, der udskød deres kamp mod Arsenal den 28. december.

Mulige startopstillinger:

Manchester United
De Gea
Dalot – Varane – Maguire – Shaw
McTominay – Fred
Sancho – Fernandes
Greenwood – Ronaldo

Wolverhampton

Kilman – Saiss – Coady
Hoever – Dendoncker – Moutinho – Neves – Marcal
Traoré – Jimenez

Hold øje med:
Adama Traoré spiller nogenlunde tre rigtig gode kampe på en sæson. Hvert fald én af disse plejer altid at være mod United, og han viste det i det første opgør mellem de to i denne sæson, hvor han flere gange skabte farlige situationer med sin uhyggelige fart.

Skribentens bud på kampens resultat:
Som nævnt tidligere spiller de to hold traditionelt tætte kampe. Wolverhampton scorer ikke mange mål i denne sæson, og spiller generelt lige op med deres modstandere. 2-1 til United.

TV:
Kampen vises på TV3 Max og Viaplay.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel
Cristiano Ronaldo jubler efter sin 3-0-scoring mod Burnley

Rangnick ser ingen grund til at hvile Ronaldo

Næste artikel

Maguire skadet: Phil Jones kan være i spil til startplads

ANNONCE