Ordkrigen mellem Raiola og United fortsætter

“Sir Alex Ferguson må kritisere mig, men jeg må ikke kritisere Manchester United,” siger Paul Pogbas agent Mino Raiola, der i 2020 har markeret sig ved at udtalte, at “United kunne ødelægge Maradona og Maldini”.

Forholdet mellem Manchester United og superagenten Mino Raiola har i lang tid været betændt på grund af deres forskellige interesser i Paul Pogba. Men i år er situationen optrappet fra kold krig til direkte konfrontationer. 

Mino Raiola udtalte for få dage siden, at “United formentlig kunne ødelægge Maradona eller Maldini”. På sit pressemøde fredag blev Ole Gunnar Solskjær spurgt, om han synes, at agenter skal udtale sig om klubberne på den måde, og nordmandens svar var kortfattet: 

– Nej, svarede han. 

Manchester United-manageren gjorde i øvrigt opmærksom på, at spillerne er ansat af klubberne – ikke agenterne. 

Det får nu Mino Raiola til at gå til modangreb – denne gang på Solskjærs læremester, legenden Sir Alex Ferguson. Det var i sin tid skotten, der var manager i klubben, da Paul Pogba skiftede til Juventus på en fri transfer. Efterfølgende kaldte Ferguson offentligt franskmandens agent for et “røvhul”. 

Raiola antyder dobbelte standarder på Old Trafford. 

– Alex Ferguson gik til direkte angreb på mig og Paul den gang. Det var OK. Men hvor var han, da hans efterfølgere bragte Paul tilbage? spørger Raiola retorisk mediet Voetbal International.

Pogba har været ude med en skade i det meste af sæsonen, men fik comeback mod Watford og Newcastle i december. Nu er han desværre ude med en skade igen og skal gennemgå en operation. 

Transfervinduet er åbent i hele januar. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Vred Solskjær langer ud efter van Persie

Næste artikel

Startopstillingen mod Wolves: Masser af ændringer

ANNONCE