O’Shea: Fortryder United exit

John O’Shea afslører, at han måske traf en forhastet beslutning, da han forlod United.

Anden juledag er der ikke blot gensyn med David Moyes, når Manchester United møder Sunderland, men også John O’Shea spiller nu for klubben. 

Netop John O’Shea fortæller nu om i et nyt interview, hvordan han mange gange siden skiftet til Sunderland har fortrudt sin beslutning om at skifte væk fra Manchester United i 2011.

– Burde jeg være blevet i United? Ja, det har jeg godt nok tænkt mange gange siden, siger John O’Shea i følge The Independent. 

– Jeg havde et år tilbage af min kontrakt, og vi havde altid haft en aftale om, at jeg kunne søge væk, hvis jeg følte, at jeg havde brug for mere spilletid. 

– Da jeg traf beslutningen, tænkte jeg udelukkende på spilletid og min personlige udvikling, men det var en meget hård beslutning for mig, det er der ikke nogen tvivl om. 

John O’Shea er efterhånden blevet 35 år, og han er på dette stadie af karrieren glad for, at han forhåbentligt får lov til at spille et par gange mere på Old Trafford, før han stopper helt. 

– Jeg håber bestemt ikke, det her bliver min sidste tur til Old Trafford. Jeg er i god fysisk form, og jeg ønsker at fortsætte. Heldigvis har jeg været forskånet for de værste skader i karrieren, og det kan selvfølgelig forlænge det en smule. 

– Jeg ser frem til at spille så længe som muligt. Allerede da jeg forlod United, var jeg sikker på, at jeg på dette tidspunkt stadig ville spille. Jeg har altid været meget opmærksom på min krop og har lyttet til dens signaler. 

John O’Shea nåede at spille hele 393 kampe for Manchester United, inden han skiftede til Sunderland.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

U23: Avancement efter uafgjort mod Boro

Næste artikel

- Zlatan inspirerer os alle

ANNONCE