OT.dk-anbefaler: Jesse og hans bedstefar

The Players Tribune har givet ordet til Manchester Uniteds Jesse Lingard. Han fortæller om sin bedstefar, sin manglende højde og sit gode humør – tre hjørnesten i englænderens karriere og liv.

Jesse Lingard, The Players Tribune: I Promise You Never Read a Story Like This, Mate

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Når Players Tribune laver portrætter, er det altid knivskarpt. Tidligere har vi blandt andet set en rørende og personlig fortælling om Romelu Lukaku fra mediet.

Nu er det blevet til Jesse Lingards tur, og heller ikke denne gang skuffer Players Tribune. Det er både underholdende, interessant og mega personligt. 

Portrættet er bygget meget op omkring forholdet mellem Jesse Lingard og hans bedstefar. Den gamle har haft en enorm stor betydning for Jesse, både som fodboldspiller såvel som menneske. 

Artiklen er spækket med anekdoter og indsigter i fodboldlivet, og som læser sidder man efterladt med en langt større forståelse for, hvorfor Jesse Lingard har den stil, som han har – på banen og på de sociale medier; Han ved, hvor han kommer fra og nyder liver som United-spiller i fulde drag. 

Players Tribune afslører aldrig, hvem der er ghost writer på artiklerne, men vedkommende, som har nedskrevet Jesses ord og tanker har virkelig også formået at fange hans stemme. 

Fantastisk skriv, som vi kun kan anbefale. 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Lingard: Det handler om offensiv fodbold

Næste artikel

Tuchel: Neymar er tvivlsom til United-brag

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share