OT.dk anbefaler: Stort interview med Anders Lindegaard

I et sjældent langt og reflekteret interview med United-korrespondenten James Robson fortæller Anders Lindegaard om tomrummet efter Sir Alex Fergusons pension og sin egen karrieres nedture.

James Robson, Evening Standard: Man Utd after Sir Alex Ferguson was like trying to charge an iPhone with a Nokia charger, says Anders Lindegaard

Anders Lindegaards historie er fortællingen om en nobody, der konkurrerede med David de Gea og vandt både spilletid og holdkammerater på Drømmenes Teater, før han langsomt forsvandt i periferien.

I dag, seks år efter at han vandt Premier League med Manchester United, er fynboen netop blevet fristillet af Burnley, og “de røde djævle” har ikke været i nærheden af et mesterskab siden. 

Alt det fortæller Lindegaard om i det her interview, der er gennemsyret af den intelligens og eftertænksomhed, som stort set præger ham I alle hans udtalelser. 

Artiklen er bygget op i et spørgsmål/svar-format, og den er lang. Men den er et kvarters læsning værd, fordi målmanden kommer med en interessant forklaring på Uniteds generelle problemer siden Sir Alex’s managerstop. 

Forrige artikel

OT.dk transferoverblik: Anseeligt bud på Wan-Bissaka, Woodward arbejder på Fernandes og Bale på leje

Næste artikel

Pogba i stort Times-interview: Fik et godt indtryk af Sir Alex

ANNONCE