OT.dk transferoverblik: Anseeligt bud på Wan-Bissaka, Woodward arbejder på Fernandes og Bale på leje

Hver weekend og midt-uge giver OldTrafford.dk et overblik over forskellige transferrygter, der omhandler Manchester United. Læs om weekendens rygter herunder.

“Silly Season” har været i fuld gang et par uger, og rygterne om Manchester United vil ingen ende tage. Du kan herunder få en opdatering på, hvilke rygter der omhandler Manchester United, og hvilke rygter, der virker mest sandsynlige.

United giver anseeligt bud på Aaron Wan-Bissaka
Ifølge SkySports-journalisten Kaveh Solhekol tweetede lørdag, at United ønsker at gøre den unge Crystal Palace-back til en af klubbens sommerforstærkninger, og de skulle have lagt, hvad Kaveh Solhekol kategoriserer som et ‘anseeligt tilbud’, på den unge englænder. London-klubben skulle være meget modvillige for at sælge.

Søndag tweeter samme journalist så, at The Guardian og The Telegraph begge melder, at Crystal Palace har afvist tilbuddet, som ifølge begge medier er 40 millioner pund.

Sandsynlighed for transfer: 25-30%

Der arbejdes på Bruno Fernandes
En italiensk journalist ved navn Pietro Balzano Prota skrev lørdag på Twitter, at United var meget tæt på at lukke handlen med den portugisiske midtbanespiller Bruno Fernandes, som spiller i Sporting Lissabon. Læs vores talentspejderrapport her.

Pietro Prota er kendt som en journalist, der ikke skriver om rygter, før han er meget sikker på, at de kommer til at ske. Dog er han Milano-baseret og mest med et netværk i AC Milan, så det er sjovt, hvis han har styr på handel mellem en portugisisk og engelsk klub.

Sandsynlighed for transfer: 20-25%.

United vil leje Gareth Bale
Det er tabloid-mediet The Mirror, der søndag skriver, at ledelsen i United overveje at hente Gareth Bale på en lejeaftale. Den walisiske kantspiller er angiveligt uønsket af Real Madrid-træneren Zinedine Zidane, og det er givetvis kun blevet yderligere forstærket af Eden Hazards ankomst.

Både spanske og engelske medier har tidligere skrevet, at Real Madrid ønsker at skille sig af med den skadesramte tidligere Tottenham-spiller denne sommer.

Sandsynlighed for transfer: 10-15%

Lingard får ny kontrakt
BBC melder søndag, at Jesse Lingard vil få tilbudt en ny kontrakt med tilhørende lønforhøjelse denne sommer.

Det var alt for denne gang. Måske kan du læse mere om ovenstående historier i midtugen, hvor vi igen udkommer med et transferoverblik. Hvis I har forslag til spillere, som vi skal zoome ind på – eller idéer til, hvad vi ellers kan lave af transferdækning, hører vi gerne fra jer. Send i så fald en mail til emil@oldtrafford.dk og skriv “transferdækning” i emnefeltet.

Forrige artikel

Overblik: Sådan har de udlejede spillere klaret sig

Næste artikel

OT.dk anbefaler: Stort interview med Anders Lindegaard

ANNONCE