OT.dk-anbefaler: To blogs og et interview

Redaktionen har fundet to interessante artikler om Arsene Wenger og Manchester United, efter at den mangeårige Arsenal-manager i sidste uge annoncerede sin snarlige pension. Og så anbefaler vi et 10 måneder gammelt Esquire-interview med Paul Pogba, som stadig er relevant i dag.

Paul Henderson: Arsenal må lære af Manchester Uniteds fejl

En af redaktørene på det britiske GQ Magazine gennemgår alt det, som Manchester United gjorde forkert, da de prøvede at erstatte den legendariske manager Sir Alex Ferguson. 

Det er ikke den mest opløftende læsning, set med United-brillerne, men Paul Henderson har ikke desto mindre nogle gode pointer omkring transferindkøb, spillestil og tålmodighed. 

Adam Marshall: Arsene har været en beundringsværdig modstander

I denne hyldest til Arsene Wenger skruer Manchester Uniteds egen journalist Adam Marshall tiden tilbage til 1996, hvor den franske manager trådte ind på Premier League-scenen. 

Arsenals chef igennem nu 22 år hævede niveauet i ligaen, argumenterer Adam Marshall, der også minder os om, at vi bør påskønne den rivalisering, som Wenger har været med til at skabe. Franskmanden har været en berigelse – også for Uniteds fans. 

Tim Lewis: Paul Pogba: Midtbanegeneralen 

Det her er et langt interview med Paul Pogba fra magasinet Esquire, stammende helt tilbage fra juni 2017. Umiddelbart virker forbindelsen til i dag måske en anelse søgt – men hvis man bladrer hurtigt igennem det afsnit, hvor den tidligere Juventus-spiller forholder sig til sin debutsæson på Old Trafford, finder man masser af guldkorn, som også er relevante i dag. 

Paul Pogba forholder sig til sin fattige opvækst, sin muslimske religion og sin glæde for musik og finurligt hår. Det er først og fremmest sjov læsning, men det giver også noget mere dybde til Manchester United-spilleren, som efterhånden er blevet reduceret til tabloidhistorier om sit eget hår i den engelske presse. 

“OT.DK-ANBEFALER” ER ET NYT KONCEPT. SÅ OFTE SOM MULIGT SVÆVER VI OP I HELIKOPTEREN OG PRÆSENTERER JER FOR INTERESSANTE SKRIV FRA ANDRE MEDIER, SOM VI MENER, I BØR LÆSE. 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Times: United vil hente Sessegnon

Næste artikel

Van Gaal nærmer sig nyt job

ANNONCE