OT.dk transferoverblik: Lukaku snublende tæt på Italien, mens fans frygter, at United snubler i målet med transferkøb

Harry Maguire og Bruno Fernandes lader stadig vente på sig, Nicolas Pepé rykker til Arsenal, og Romelu Lukaku antyder United-exit på de sociale medier. Som fan af ”de røde djævle” kræver det stor tålmodighed at følge sommerens transfervindue.

Lukaku med sin agent på Twitter: ”Soon to be continued”

Det er ikke nogen hemmelighed, at Romelu Lukaku forsøger at presse et skifte til Inter igennem. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at Inter – til trods for deres manager Antonio Contes offentlige lovprisning af belgieren –  ikke er klar til at betale prisen på 79 millioner pund, som United forlanger.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men nu sker der måske noget. I hvert fald har Lukaku lagt et billede op på sine sociale medier af ham selv og hans agent Federico Pastorello akkompagneret af teksten ”Soon to be continued (fortsættelse følger snart, red.)”.

Juventus har også meldt sig på banen som bejlere til Lukau, og ifølge flere pålidelige kilder har angriberen fået til på onsdag til at få styr på sit skifte. Derefter vil Solskjær ikke sælge ham, da det er for tæt på deadlinedag.

Sandsynlighed for skifte: 70-75%

Dybala i bytte for Lukaku?

Juventus har ifølge blandt andre Sky Sports smidt Paulo Dybala i puljen, der skal skaffe Lukaku til United. Men selvom det ville skaffe Solskjær en øjeblikkelig erstatning, så er der flere ting, der taler imod det.

Ifølge Sky Italia vil Dybala gerne blive i Torino og kæmpe for sin plads under Maurizio Sarri. Og tabloidavisen The Sun skriver, at Lukaku foretrækker Inter, fordi han gerne vil arbejde under Antonio Conte.

Sandsynlighed for byttehandel: 20-25%

Hvor bliver Maguire af?

For to uger siden hed det sig, at Harry Maguire fra Leicester til Manchester United nærmest allerede var ”done deal”. Stadigvæk deltager midterforsvareren som en central del af Brendan Rodgers sæsonforberedelser: Han starter inde med A-kæden i træningskampe, mens Leicester-fansene synger ‘You can shove your £80million up ‘yer a**e!’ og ‘Man U’s not good enough — Man U’s not good enough’.

Ligesom tilfældet er med Inters bud på Lukaku, så er det prisen, de ikke kan blive enige om. 10 millioner pund skiller dem ad, skriver de engelske medier, og det har ifølge Sky Sports fået Solskjær til at forlange, at United punger ud og får kørt handlen igennem.

Sandsynlighed for transfer: 60-65%.

Fernandes kommer, Fernandes kommer ikke, Fernandes kommer!

Rygterne om Bruno Fernandes bliver mere og mere skizofrene. I et par uger har det også lydt som om, at handlen var færdig. For tre dage siden lød det så, at transferen ikke ville blive til noget, fordi United ikke ville betale købsprisen.

I går meldte en journalist fra Gazzetta dello Sport så, at det kun er formaliteter, der skiller parterne ad, og at Sporting Lissabon-spilleren får en femårig kontrakt på Old Trafford. Transfersummen bliver angiveligt 63 millioner pund.

Sandsynlighed for transfer: 65-70%.

United lurer på Christian Eriksen

Endnu et rygte skabt af en italiensk journalist – Tancredi Palmeri fra beIN Sports. Han skriver lørdag, at United har ”skabt kontakt” til Tottenham angående et køb af Christian Eriksen.

Danskeren har kun et år tilbage af sin kontrakt og anses af United som en mulig afløser for Paul Pogba. Derfor er købet af Tottenham-spilleren også 100 procent afhængigt af et Pogba-salg.

Sandsynlighed for transfer: 10-15%.

Lazio-ejer sparker nyt liv i Milinkovic-Savic-rygter 

Lazios Sergej Milinkovic-Savic er i et stykke tid blevet rygtet til United, og nu er der kommet nyt brænde på bålet: Lazios ejer har udtalt, at han er klar til at sælge topspillere, der har ambitioner om et skifte til en større klub. Det er af mange medier blevet tolket som et “grønt lys” til et skifte til Old Trafford. 

Klubben forlanger dog stadigvæk en del mere, end Sporting Lissabon vil have for Bruno Fernandes, og portugiseren er stadig Solskjærs førsteprioritet til midtbanen.

Sandsynlighed for transfer: 20-25%. 

Nicolas Pepé skifter til Arsenal

Højrekanten fra Lille er meget tæt på Emirates. Arsenal er nået til enighed med den franske klub om en købspris på 72 millioner pund. Pepé har ellers tidligere været rygtet kraftigt til United.

Dean Henderson får ny kontrakt og udlejes til Sheffield

United bekræfter, at de har forlænget aftalen med Dean Henderson, så den løber til 2022 med mulighed for et ekstra år. Samtidig udlejes målmanden til Sheffield United i hele kommende sæson.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Solskjærs’ søn kan få debut mod Manchester United

Næste artikel

Har Bruno Fernandes taget afsked med Sporting?

ANNONCE