Overblik: Sådan gik det i landskampene

Efter halvanden uge med landskampe, kan vi nu atter rette fokus 100% mod det der virkelig tæller, nemlig Premier League.

Med en lang skadesliste i hånden, var det formentlig med frygt for yderligere skader, da Louis van Gaal efter sejren mod Everton sendte en række spillere ud i verden på landsholdsopgaver. Men ingen vender retur til Manchester med nye skader.

Wayne Rooney vender tilbage til en plads på tribunen, hvor han skal afsone de sidste dages karantæne, men har tanket selvtillid og lidt spilletid, med et par mål i den engelske landsholdstrøje. Englænderne er på fin kurs mod EM 2016 i Frankrig, uden dog at have spillet fremragende endnu.

Luke Shaw var sendt på u21-landsholdet, hvor han var med til at spille England til U21-slutrunden til næste sommer i Tjekkiet. Den unge venstreback ønsker selv at spille sommerens slutrunde, hvor også Danmark er repræsenteret.

Robin van Persie og Daley Blind tabte med Holland på Island, og kæmper med at finde formen i deres EM-kvalifikationsgruppe.

Angel Di Maria og Marcos Rojo har været ude på noget af en rejse. De har været i Kina og Hong Kong, for at spille et par venskabskampe mod Brasilien og netop Hong Kong. Det blev til nederlag mod rivalerne fra Brasilien, mens det i går blev til sejr mod Hong Kong. Di Maria fik blot de sidste minutter af kampen og Rojo kom ikke i aktion, så begge er friske, bortset fra en lang flyvetur hjem.

Darren Fletcher var ikke i aktion for Skotland, der fik et vigtigt point i gårsdagens kamp ude mod Polen. I Belgien kom Fellaini ind i løbet af begge belgiernes to seneste kampe, mens Januzaj har måtte se til fra bænken begge kampe.

I Colombia har Radamel Falcao fået flere minutter i benene efter hans lange skadespause. Det blev til 60 minutter i begge kampene mod El Salvador og Canada, ligesom den stærke angriber fik scoret mod El Salvador.

Ellers var det primært et par tidligere United-profiler, der i går løb med overskrifterne. Cristiano Ronaldo snød Danmark for et point, da han dybt inde i overtiden headede sejren hjem til Portugal. Ligesom også John O’Shea i går scorede et vigtigt mål i overtiden, da han få sekunder før tid udlignede til 1-1 i Irlands udekamp mod Tyskland. Det var samtidig Sunderland-spillerens kamp nummer 100 i den irske landsholdstrøje.