Overskrifter fra dagens pressemøde

Ole Gunnar Solskjær deltog i dag i et pressemøde forud for weekendens store kamp mod Liverpool F.C. I denne artikel er de vigtigste citater fra nordmanden blevet samlet.

Til dagens pressemøde gik meget af Solskjærs tid med at redegøre for Lingard og Martials skadesstatus. Ifølge den norske manager er de begge i spil til søndagens opgør.

Udover denne nyhed, havde Solskjær også et par kommentarer til dét at skulle møde Liverpool på Old Trafford, Pogbas nuværende form og erfaringen ved at tabe til PSG. 

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Ændringer siden United mødte Liverpool sidst:

– Det handler ikke om stolhed. Det handler om, at vi har taget et par skridt i den rigtige retning. Vi er i en proces for at blive et hold, der udfordrer højere oppe i tabellen. Jeg kigger aldrig tilbage, da jeg ønsker at se fremad. 

Kan United slå Liverpool?

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

– Vi er nødt til at præstere bedre, end vi gjorde mod PSG. Dette er en stor kamp, et stort hold, og pludselig er vi ikke undertippet længere. Folk roser os, og nu er det tid til at vise dem. Vi er nødt til at lære fra PSG. Vi skal blive ved med at være fokuserede, fordi alle disse kampe bliver afgjort på meget få marginaler. 

Om erfaringen fra PSG-kampen:

– Vi var fortrøstningsfulde, da vi gik ind til kampen. På samme tid var vi ydmyge, da vi vidste, at PSG er et fantastisk hold. Men det gør ondt at tabe, og måden spillerne senere svarede tilbage på var fantastisk. Måske er det naturligt. Jesse (Lingard), Marcus (Rashford), Luke (Shaw) har aldrig spillet en stor Champions League kamp på Old Trafford før, og det er noget, de skal lære. 

Pogba er en speciel spiller:

– Der er forskellige typer af midtbanespillere, men i hans form for spiller er der ikke nogle i nærheden af hans fysiske fremtoning, gode teknik, dykkende hovedstød mod Chelsea, og han gjorde tilmed det samme mod Bournemouth. Men han kan også fordele bolden, selvom jeg ikke synes, det er hans bedste position. 

Vigtigheden af Liverpool-kampen:

– For spillerne er det en stor kamp. Vi ønsker at være i top fire, og vi møder Liverpool. Vi ved, hvor stor kampen er for Manchester United, staben, fansene. Vi ser frem til en ny udfordring for dette hold, og vi ønsker at opbygge holdet til at være værdigt for Manchester Uniteds historie. Indtil videre har det være fantastisk at slå Tottenham, Arsenal og Chelsea på udebane. 

Forrige artikel

Solskjær: Lingard og Martial er i spil til Liverpool-kampen

Næste artikel

U19: United møder FC Midtjylland i Herning i UEFA Youth League

ANNONCE