Owen utilfreds i Liverpool

Owen har under 18 måneder tilbage af sin nuværende kontrakt med Liverpool, og der har i de sidste måneder floreret en del rygter omkring ham. Owen har, ifølge Holmes, været utilfreds med tilstedeværelse på Anfield på grund af den manglende succes på højeste plan.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

”Champions League fodbold er meget vigtigt for Michael. sagde Holmes til den engelske presse.

”De næste fem måneder vil blive afgørende for Liverpool. Hvis de ikke kvalificere sig til Champions League to år i træk vil det få voldsomme konsekvenser for deres økonomi.”

”Michael er 24 nu, og er på vej ind i sin bedste alder. Han har brug for at spille på det allerhøjeste niveau.”

Real Madrid og Chelsea er blandt de klubber, der er blevet sat i forbindelse med Owen, mens United også kunne være interesseret i den unge angriber.

Owen har bevist sin værd på det engelske landshold, men vil han være god nok til Manchester United? Giv din mening på oldtrafford.dks forum.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United har Vieri i baghånden

Næste artikel

Al Fayed sur på Fergie

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
0
Share