“På vej til et fantastisk hold” – Fred bekræfter ved et uheld ny signing

Manchester United er tæt på en ny målmand. Det skriver flere medier og bekræftes også af klubbens tidligere spiller Fred i et interview.

Den tidligere Manchester United midtbaneprofil, Fred, ser ud til at have bekræftet Altay Bayindirs skifte fra Fenerbahce og beretter, at målmanden er på vej til et “fantastisk hold”.

Bayindir ser ud til at blive den fjerde store signering hos United. Manchester Evening News beretter, at Bayindir ankommer i en aftale til omkring 37 millioner kroner. Den 25-årige målmand kommer til at erstatte Dean Henderson, som forventes at skifte permanent til Crystal Palace efter en aftale på 174 millioner kroner er blevet accepteret.

Bayindirs skifte til United har været på tale i noget tid. Klubben havde gennemført indledende lægetests tidligere sidste uge. Noget tyder dog på, at processen blev sat på pause under Hendersons afgang, men klubben lader til at være meget interesserede i at færdiggøre processen snarest.

Fred skiftede til Fenerbahce i en aftale til 15 millioner euro – svarende til cirka 112 millioner kroner – tidligere denne sommer og debuterede i holdets kamp mod Samsunspor. Selvom brasilianeren kun har været holdkammerat med Bayindir i et par uger, syntes han under sin forsinkede præsentationspressemøde at bekræfte målmandens kommende afgang.

Forrige artikel

Telegraph: United-interesse for Højbjerg

Næste artikel

Rashford vinder PFA Award

ANNONCE