Paddy McNair: Det har været helt vildt

Den unge forsvarer er gået fra forholdsvis ukendt ungdomsspiller til førsteholdsspiller. Det har været en stor omvæltning for ham.

Han sad på bænken i Capital One Cup ydmygelsen mod MK Dons i august, mens han i september fik sin liga debut mod West Ham.

Tingene tog pludselig fart med de mange skader i forsvaret. Paddy McNair forstår det faktisk heller ikke rigtigt selv.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

– Det har været vanvittigt. Jeg spillede med u21 for to måneder siden, men nu spiller jeg pludselig foran 75.000 på Old Trafford. Sidste år spillede jeg 11 kampe for u 21, forhåbenligt kan jeg komme tæt på det for førsteholdet i år, siger McNair til Manchester Evening News.

Den 19-årige Nordirer har markeret sig med flere gode præstationer i sin første tid for førsteholdet. Her har han blandt andet formået at lukke ned for Romelu Lukaku, i kampen mod Everton. Han er lige nu der, hvor han altid har ønsket at være.

– Da jeg var barn ville jeg spille for United, det har altid været mit højeste ønske. Nu spiller jeg i Manchester derbyet og det har været godt for mig, jeg har elsket hvert minut.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Gennembruddet i United er ikke gået ubemærket hen. Han er netop blevet udtaget til Nordirlands trup. Her skal han sammen med resten af holdet, forsøge at slå Rumænien i kampen på fredag. Han har været indkaldt tidligere, men denne gang er han helt skadesfri.

– Det var lidt frustrerende at være skadet op til sidste udtagelse, men denne gang er jeg helt klar. Sidste gang landet var med ved en slutrunde var i 1986, så hvis jeg kan hjælpe dem med denne gang vil det være kæmpe stort.

Forrige artikel

Van Gaal: Vi er med i kampen om top fire

Næste artikel

Avis: Becks jr. skifter til Arsenal

ANNONCE