Paddy McNair: Det har været helt vildt

Den unge forsvarer er gået fra forholdsvis ukendt ungdomsspiller til førsteholdsspiller. Det har været en stor omvæltning for ham.

Han sad på bænken i Capital One Cup ydmygelsen mod MK Dons i august, mens han i september fik sin liga debut mod West Ham.

Tingene tog pludselig fart med de mange skader i forsvaret. Paddy McNair forstår det faktisk heller ikke rigtigt selv.

– Det har været vanvittigt. Jeg spillede med u21 for to måneder siden, men nu spiller jeg pludselig foran 75.000 på Old Trafford. Sidste år spillede jeg 11 kampe for u 21, forhåbenligt kan jeg komme tæt på det for førsteholdet i år, siger McNair til Manchester Evening News.

Den 19-årige Nordirer har markeret sig med flere gode præstationer i sin første tid for førsteholdet. Her har han blandt andet formået at lukke ned for Romelu Lukaku, i kampen mod Everton. Han er lige nu der, hvor han altid har ønsket at være.

– Da jeg var barn ville jeg spille for United, det har altid været mit højeste ønske. Nu spiller jeg i Manchester derbyet og det har været godt for mig, jeg har elsket hvert minut.

Gennembruddet i United er ikke gået ubemærket hen. Han er netop blevet udtaget til Nordirlands trup. Her skal han sammen med resten af holdet, forsøge at slå Rumænien i kampen på fredag. Han har været indkaldt tidligere, men denne gang er han helt skadesfri.

– Det var lidt frustrerende at være skadet op til sidste udtagelse, men denne gang er jeg helt klar. Sidste gang landet var med ved en slutrunde var i 1986, så hvis jeg kan hjælpe dem med denne gang vil det være kæmpe stort.

Forrige artikel

Van Gaal: Vi er med i kampen om top fire

Næste artikel

Avis: Becks jr. skifter til Arsenal

ANNONCE