Pally: United mangler Keane

Gode gamle Gary Pallister var, ligesom mange ligesindede, chokeret over den miserable kamp på Riverside i lørdags mellem hans to gamle klubber, og frygter…

Gode gamle Gary Pallister var, ligesom mange ligesindede, chokeret over den miserable kamp på Riverside i lørdags mellem hans to gamle klubber, og frygter at det kan gå endnu værre for United uden kaptajn Roy Keane. To ufattelig vigtige kampe venter forude for Fergusons tropper, og Pally ved hvordan presset føles.

“Hvis man ikke vinder kampe eller ligger i toppen af ligaen som United-spiller, er man altid forberedt på at møde kritik. Det er ikke noget man er særlig vild med, men det er en del af jobbet, når man er i så stor en klub.” fortæller han i et interview med Sky Sport News, og kommer også ind på Uniteds vel nok største rival i mesterskabskampen.

“Spillereglerne har også ændret sig for United med Chelsea. De har virkelig fået sat loftet, og ændret fodboldens ansigt. Der findes ingen grænser for, hvor mange penge de kan bruge. Hvis de vil købe en spiller til £30, £40, eller £50 millioner, og det er dét beløb der skal til, så skal formanden nok gøre det.”

Keano savnes
“I modgang kunne det godt tit se ud til, at de (United, red.) lider under savnet af en Roy Keane, der kan råbe og skrige. Én der kan give folk et spark bagi, når de har brug for det.”

“Når Roy ikke er på banen, ville man forvente den slags fra Gary Neville. Når han heller ikke er der, begynder man at spekulere på, om der mon er nogen til at overtage den del.”

I samme interview bakker den tidligere engelske landsholdsspiller fuldt op omkring sin gamle manager, der længe har været kritiseret for Uniteds sløje indsats.

“Sir Alex har udtalt, at de næste to kampe kommer til at definere sæsonen for dem. Hvis de snubler mod Lille og taber til Chelsea, så ligner det et farvel til de to store turneringer. De sidste par uger har der været advarselsskilte om, at tingene ikke fungerer på banen. Sir Alex Ferguson er mere veludrustet end nogen anden til at få vendt tingene.”

De to “skæbne-kampe” finder sted onsdag aften i Paris, og søndag eftermiddag på Old Trafford.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Van der Sar tager skylden

Næste artikel

Best i yderligere bedring

ANNONCE