Papa Blind ny landstræner i Holland

Daley Blind skal fremover tage mod ordre på landsholdet fra farmand Blind, da Danny Blind i dag er udnævnt til landstræner i Holland.

Det er ganske vist ikke helt nyt for Daley, at have farmand med inde omkring landsholdet. Louis van Gaal gjorde Danny Blind til assistent, blandt andet ved VM sidste sommer i Brasilien, ligesom Guus Hiddink har haft Danny Blind ved sin side siden da.

Men nu er Danny Blind altså blevet forfremmet til landstræner, efter Guus Hiddink valgte at trække sig fra stillingen. Blind får altså opgaven at føre Holland til EM-slutrunden, en opgave som ikke bare er lige til, da hollænderne kæmper med blandt andet Tjekkiet og Island i deres gruppe.

Danny Blind var i 1990’erne en stor stjerne for Ajax, en klub han siden har været en stor del af, og som sønnike Daley Blind også har været en stor del af. Indtil han sidste sommer skiftede til Old Trafford. Daley har tidligere udtalt, at han ikke var specielt klar over faderens stjernestatus.

– Jeg tror jeg gik i skole, før jeg opdagede at han var en stjerne. Jeg bemærkede det aldrig rigtig, da jeg ikke så ham spille før sidst mod hans karriere. Jeg så en del video af det og kampene fra 1995 i Champions League.

– Nu kender jeg alt til kampene, men dengang så jeg ham aldrig live. Det første jeg husker er fra hans sidste kamp for Ajax, det var overvældende at opleve så mange synge din fars navn. Min mor holdt mig tæt ind til sig og græd. Dengang forstod jeg det ikke rigtig, men det var jo hans sidste kamp. Jeg husker ikek kampen, kun stemningen, siger Daley Blind til manutd.com.

Daley Blind, Memphis Depay, Robin van Persie og den nye landstræner skal i aktion for første gang den 3.september hjemme mod Island.

Forrige artikel

Officielt: Janko til Celtic

Næste artikel

Giggs: Vis jer frem i USA

ANNONCE