Paul Parker: Banen den største udfordring

Det bliver den smalle grønsvær på Loftus Road, som kan gøre livet svært for Manchester United, når de besøger QPR på lørdag.

Nok holder QPR til i den helt, helt tunge ende af Premier League. Men selvom det lørdag er rækkens suveræne førerhold, der møder rækkens suveræne bundhold, så skal Manchester United ikke taget noget som helst for givet. Det understreger den tidligere United- og QPR-spiller Paul Parker.

– Det er meget svært hos QPR, for deres bane er meget lille, og det hjælper dem. Jeg kan godt fortælle, hvorfor de har så mange cleansheets der. Hvis et holds styrke ligger i spillet på fløjene, så dræber det dem, siger Paul Parker om forholdene på Loftus Road.

Ingen succes for fløjspillere

Og Paul Parker ved, hvad han snakker om. Han spillede nemlig selv en stor rolle både for Manchester United og QPR i sin karriere.

– Det er på grund af banen, fløjspillere altid har haft det svært hos QPR. Det eneste spiller med bredde, som gjorde det godt i min tid der, var Andy Sinton, men det var, fordi han havde andre ting at lave end at stå på sidelinjen, siger Parker. 

– Det er en smal bane. Så simpelt er det, og det er meget nemt at forsvare der, forklarer Parker.

Favoritdræberen

Og måske er der en grund til at frygte QPR. For holdet har hjemme på Loftus Road holdt målet rent mod både Manchester City, Chelsea og Spurs, og så har de ikke tabt i de seneste fire hjemmekampe.

– Mit hjerte håber, at QPR bliver oppe. De formåede at slå Chelsea, og de vil tro på, at de kan få noget ud af kampen lørdag, da United før er blevet skræmt,

– Fulham kunne have fået noget med sig fra kampen på Craven Cottage for nyligt. Det kan godt blive tæt, siger Paul Parker.

QPR mangler stadig meget

Selvom forholdene på Loftus Road bliver hårde for Manchester United, og selvom QPR har været stærke på hjemmebane, så understreger Paul Parker, at holdet stadig mangler en masse, før de for alvor kan gøre sig gældende i Premier League.

– QPR har brug for en målscorer, fordi de ikke har nogen til at score mål, sige han. 

– Selv Loïc Remy har ikke scoret mål på regulær basis i Frankring på det seneste.

Kampen mellem QPR og Manchester United spilles lørdag kl. 16.

Forrige artikel

Sir Alex: QPR skal tackles som Real

Næste artikel

Sky Sports News kommer til Danmark

ANNONCE