Sir Alex: QPR skal tackles som Real

Manchester United har tænkt sig at gribe weekendens kamp mod Queens Park Rangers an på samme vis, som de gør, når Real Madrid er modstanderen.

Sir Alex Ferguson så på dagens pressemøde frem mod rundens kamp mod QPR, der i skottens øjne ikke må undervurderes. 

For selv om Harry Redknapps tropper ligger under stregen, så er der kun én ting der gælder for “de røde djævle”, når de lørdag gæster Loftus Road. 

– Vi kommer for at vinde. Vi er nødt til at gå ind til de her kampe, som om vi skulle spille mod Real Madrid. Vi vil vinde, udtalte Fergie. 

Svært at udvælge hold 

Manchester United står i en lidt uvant situation, hvor størstedelen af truppen er skadesfri. Derfor er Ferguson nødt til at rotere meget mellem sine spillere for at holde alle friske. 

Det så vi eksempelvis i Uniteds seneste kamp mod Reading, hvor den 71-årige manager havde lavet hele otte udskiftninger i startopstillingen i forhold til kampen i Madrid. 

– Vi har et problem med at vælge holdet for tiden, men det er sådan, det gerne skal være, udtalte Fergie, da han skulle forklare holdets nuværende “luksusproblem”. 

Kommer til at smide point 

Den engelske Premier League nærmer sig sin afgørende fase, og Sir Alex Ferguson forudser, at alle topholdene kommer til at smide point. 

– Min erfaring med at være i denne situation er, at holdene taber point. Det er uundegåeligt. Kendsgerningen er, at City (Manchester City, red.) også vil tabe point.

– Vi forventer at miste nogle point, men det gør de også. Det er altid et hårdt opløb i Premier League, men med den rigtige indstilling og de rigtige spillere, har vi en chance. 

Manchester United har 12 point ned til Manchester City med 12 kampe tilbage i ligaen. 

Forrige artikel

Fergie: Lille chance for Jones

Næste artikel

Paul Parker: Banen den største udfordring

ANNONCE