Pearson bliver i Barnsley

Ben Pearson har stor succes som lejesvend i Barnsley, og parterne har nu forlænget udlånet med endnu en måned.

Midtbanespilleren Ben Pearson har den seneste måned været udlejet til Barnsley i League One, hvor den 20-årige englænder har haft stor succes. Oprindeligt udløb aftalen kun en måned, men parterne har nu forlænget udlånet til 8.marts.

Pearson har fået fuld tid i fire kampe for Barnsley, og har leveret en række glimrende præstationer. Man of the match i første kamp, efterfulgt af et fantastisk solomål efter 70 meters løb med bolden, har gjort Pearson til lidt af en darling hos Barnsley-fansene.

Det er Pearsons første udlån, efter han forrige sæson blev kåret til årets u18-spiller i United, og i løbet af de seneste 18 måneder har præsteret på højt niveau hos Warren Joyce og u21-mandskabet.

Barnsley ligger pt i midten af League One, med fem point op til en plads i play-off, mens der omvendt heller ikke er langt til nedrykningszonen. Pearson vil kunne være en del af de kommende fem kampe for Barnsley, hvor man er glade for at have glæde af Pearsons kvaliteter på den centrale midtbane.

– Ben er en vældig god spiller, hvilket han har bevist. Det er ingen hemmelighed at vi er begejstrede for ham, og det tror jeg mange klubber er, siger Barnsleys assistent Chris Hutchings til BBC Sheffield.

Forrige artikel

- Jeg kan ikke se Falcao blive i United

Næste artikel

U18: United ude af Youth Cuppen

ANNONCE